• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    VACA: u nás ve městě mi kluk vyměnil displej za 1900,-, takže pro mě to nakonec mělo smysl. Mám malý dítě a štěně, který mi zrovna dnes v noci rozežralo obal, mobil naštěstí vypadl cestou, takže je pro mě asi dost zbytečný kupovat nový mobil za 8k. Jestli je displej někde k sehnání za 600,-, tak na to příště budu myslet. Taky mám mobil na whatsapp, nyx a focení, takže nějaký velký výkon nepotřebuju.
    VACA
    VACA --- ---
    EX_ESKADR: hele a proč to nemá smysl?

Za mě teda nevim o věcech na který by mi 5S jako telefon stále nestačil. i web browsing je na tom furt naprosto F pohodě. A hry na tel nehraju:)

Naopak 5S po dlouhý době považuju zase jednou za povedenej telefon. Ten můj už kroutí 5let služby a v pohodě, furt na všechno mu stačí dech, a zatim se neposral. Tohle jsem naposledy zažil v době nokia 6310i.. A mezi tim spoustu elektroodpadu:)

KAMIONG: tak jestli ho budeš vyhazovat, já bych si ho vzal pokud má aspoň 64gig:) Pro mě smysl má, rád budu mít záložní. Display od číňanů stojí třeba 600, mikrofonků má někdo kdo se tim zabejvá jistě plnej šuplík a neví co s nima..
    Já totiž už nejsem trendy a zuby nechty se bránim jít si koupit novej telefon. Mám jiný oblasti zájmů :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tohle totiž podle nárůstu CO2 pozná, že je nekdo v místnosti. A na dálku ti to dá vědět.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    WERT: No jenže tohle pozná, když ty nejsi doma, že ti tam nekdo vlezl. Fakt si ty svoje dotazy myslel vážně?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT:
    tomu rikam fanatismus...
    WERT
    WERT --- ---
    :)

Turci ničí svoje iPhony. Kvůli sankcím od Trumpa - iDNES.cz
    https://mobil.idnes.cz/...ecko-iphone-trump-erdogan-djz-/mob_tech.aspx?c=A180820_144013_mob_tech_oma
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KINGRICHARD: Já s CO2 pracuji a ty stavy a přiotrávení CO2 znám, jak na sobě, tak na ostatních. Vždycky to bylo jak se opít akorát jsem byl unavený a usinal jsem. Ty nepříjemné stavy bývali naopak při přívalu čerstvého vzduchu. Nejspíš asi bude rozdíl v té fázi otrávit se, nebo utopit (kdy cele plíce zaleje CO2)
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: Hele mel jsem moznost se parkrat koupat - ted se tomu s oblibou rika freediving:) a rozhodne se nesmejes kdyz se topis, nebo ti dojde kyslik:) rozhodne to neni prijemny a pak jen proste a jednoduse omdlis...
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    KAZATELL: Takle jednoduchý to fakt není. Jestli si chceš vyzkoušet tělesný měřák na CO2 tak zadrž dech na 4 minuty. Pokud to chceš pozvolněji, zavři se do vzduchotěsný krabice a uvidíš, že lidský měřák na CO2 funguje velice dobře. Co napoak v těle nefunguje je měřák na nepřítomnost O2. takže proto se dá krásně otrávit, resp udusit dýcháním inertních plynů.
    To co popisuješ - Rauš z CO2 je až po tom co to fyziologický měřák vzdá a to před tím fakt není příjemný ani trochu.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: No o těch senzorech na CO2 v lidském těle dost pochybuji. CO2 funguje tak pěkně že mozku řekne že je unavený a že je to vlastně hrozně zábavné že je unavený. Když té CO2 bude hodně tak se utopí a ještě se tomu bude smát přičemž mu to nepřijde vůbec divné
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT:
    Nemam to, ale jsem statistikovej a tabulkovej typ. Rad se divam na 7 roku statistik sleepcycle, nebo do nedavna jsem se rad dival na X let statistik MOOVS. A nebyly to nejake anonymni statistiky ale presne ty moje... A to je asi cilovka...

Urcite to neni o tom, ze se podivam na iPad a reknu si "je treba vetrat"... :)
    WERT
    WERT --- ---
    KOC256: cilovku geeku, ktery nezvladaj otevrit okno? :)
    Ty to mas? ja se ptam k cemu to je... o citlivosti toho pristroje vs citlivosti toho co umi odhalit telo by se asi dala vest polemika.

kouknul jsem se na jejich video, dela to graf na ipadu, kterej si muzes prohlizet dlouhy hodiny se synem na pohovce a zazijete u toho konecne pocit souzneni, a pak kdyz chci jit ven tak se nekouknu z okna protoze mam stale zapnutej ipad a to me presvedci k tomu jet na kole. To jsem z toho pochopil + to ze to stoji 5000 :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT:
    Myslim ze ne tak citlive.

Divej podle me nejsi takovy trotl abys nechapal, ze to bude mit svoji ciolovku a ze to k necemu je.
    WERT
    WERT --- ---
    KOC256: a nema clovek senzory na CO2 v sobe a zadarmo? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WERT:
    Ty z okna vidíš množství CO2 v bytě? Nebo to najdeš na internetu? ;-)
    WERT
    WERT --- ---
    INSOMNIA: a k cemu to vlastne je? kdyz staci mit okno? pripadne internet :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HORRENDOUS: Škoda, tohle gesto je snad to nejlepší co zatím dokázali okopírovat
    HORRENDOUS
    HORRENDOUS --- ---
    KAZATELL: jailbreak nebo aplikace, které simulují podobná gesta jako Infinity X. iOS 12 by měl gesta zpřístupnit jen na iPadech.
    HORRENDOUS
    HORRENDOUS --- ---
    WERT: Dík
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Myslím že jsem se už ptal, ale bez odezvy. Jde nastavit u iPhonu 6s aby se aplikace vypínaly gestem jako je to u iPhone X, nebo na iPadu? Myslím že sem kdysi někde četl že se to plánuje v iOS 12, ale ti bylo v době kdy ještě nebylo na světě a jen se spekulovalo a teď toto nastavení nikde nevidím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam