KOC256: jj, hele to nemělo bejt míněný nijak ofensivně. Každej máme prostě to svý.. S tema jádrama a grafikama, to bylo s nadsázkou samozřejmě:)
Uplnej bazar od někoho koho neznam, to zase nechci. Pač tam může klidně i bejt hozená už stejně načatá deska jako mam teď já, jenom v hezkym šasi apod. Do toho nejdu, nejsem zase tak bohatej abych si kupoval levný věci :D Potřebuju se na to taky spolehnout trochu...
Tu 5s jsem tenkrát pořídil od člověka kterej to právě měl taky jako koníček (a já to chápu!) a tedy pořizoval každej rok novej, a já měl hezkej foun od člověka kerej k tomu měl vztah, a ještě v ofiko záruce...
Jinak přesně jak jsi napsal: "na práci stále moc malé a na telefonování moc velké".
Stav klasickej iPad + malej iphone mi naprosto vyhovuje. V tom jsem se našel :) To spíš bych uvažoval o modernizaci na iPad "Pro" cellular v největší kapacitě, než že bych to vrazil do telefónu. Tam bych si to užil spíš.. Jinak jedno z mejch stálejch hobby je fotografie, furt sebou tahám ňákej foťák, ať už digi nbo analog. Takže v telefonu je to zase spíš takový jen z nutnosti tadyhle něco zadokumentovat, třeba v práci.. Na to vše i ta 5s stačila. Pro radost fotim aparátem, a tam zase ten ipad má potom vetší význam pro mě..
Jinak já pracuju jako zvukař, a třeba tahat za "kliky" v remote je celkem rozdíl i u ipad mini vs klasik... Ale i na různý měřící app je to lepší. Ipad mini pro mě tedy nemá moc váhu, stejně jako velkej iphone. Je to prostě individuální.
Jinak ten telefon je samozřejmě nesmírně praktická věc, ale v mojem případě to začlo bejt u tý 5s už celkem dostačující:)
Ale když mi teď tahle umírá, tak nechci kupovat starou x let drhnutou věc z bazaru. Spíš bych prostě vzal nějakej ten výprodej, jestli bude.... Nbo kdybych zase měl nabídku od někoho s kym se znám.