• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: no tak povinnost to zatim neni ;-]
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nevím, nevím, mám tři roky 6s Plus a zatím není jediný důvod upgradovat.
    Telefon šlape jak má, baterka vyměněná, přepínač hlasitosti vyčištěn, koupání telefon přežil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    applisti nejsou geeci!

Just work voe!
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOM_HOST: mluví z tebe Android ;-] (Tim chci říct, že lidí, který zajímá technologie procesoru, bude mezi těmi desítkami milionů, co si to koupěj, výrazná menšina.)

Jinak ze 7 plus je Max podle mě snadná volba. Teda pokud jsi střádal do velkýho prasátka.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    HOWKING: Ty jsi taky hovno geek :) ale budes mit jediny 7nm procak v kapse ... CHAPES TO? ja to treba potrebuju ;) ...

Navic trosku vazne si myslim ze appky na to teprv prijdou napsane jenom pro a12 ... litat to bude skvele multifunkce rychlejsi apod
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TOM_HOST: A k čemu? Na co nestačí A11? A 7nm? Tak to vydrží baterka 2x déle? Asi ne. Takže co? Kromě softwarových vylepšení (které by fungovaly i na předešlém HW, kdyby nebyly SW omezené) nulový pokrok.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Vam jako neprijde genialni A12? Dyt ten procak je a bude na nejakou dobu jediny phone 7nm na svete ...

Zbytek jsou picoviny no ... ale ze 7 plus jsem loni nesel do xka kvuli velikosti takze letos xs max ... ale ta cena ... pufff
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Tak až takové podrobnosti jsem nikdy nestudoval...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Tady u toho se vzdy tvrdilo ze k apple watch chce apple 2 operatory, kteri jsou toho schopni aby nemel nekdo monopol ci co (To same 2 banky na apple pay).
    + jsem teda cetl (nevim co je na tom pravdy) ze v apple watch je to trochu jina technologie.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    to moc nechapu... ja myslel ze to je vec technologie a jak ji jednou umi, tak ji proste jsou schopni dat kamkoliv...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: U hodinek to prave stale bude problem dokud to nenabidne i druhej operator :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Tak to by mě zajímalo spíše ve spojení s hodinkama...
    Do mobilu nemám důvod chtít druhou SIM...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    FRANCIMOUR: ok dik, tak jsem taky zarezervoval xsmax.
    nechcete nekdo cernej 7p 128gb v dobrym stavu? :D.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Ale CZ? Nebo nejaky US?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Uz je oficialne veden na web strankach applu :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX:
    Právě...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    TMO u nás podporuje eSIM?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: jestli se dobře dívám, tak ocel je jenom s LTE, tim pádem výrazně dražší než hliník (bylo to tak i u S3), zase ti to usnadní výběr ;-]

Jinak máme tu i [ Apple Watch ]
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Muze mi nekdo dat prosim zpetnou vazmu na apple watch4?
    Hlinik vs ocel? Mam radeji investovat a koupit ocel?
    Lte ano/ne? Trosku si rikam kdyz tmobile podporuje esim v iponech je to jen krucek k hodinkam...
    Snad to neni moc offtopick diky!

Co se tyka dual sim tak to me jednoznacne laka...!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam