• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    to moc nechapu... ja myslel ze to je vec technologie a jak ji jednou umi, tak ji proste jsou schopni dat kamkoliv...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: U hodinek to prave stale bude problem dokud to nenabidne i druhej operator :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Tak to by mě zajímalo spíše ve spojení s hodinkama...
    Do mobilu nemám důvod chtít druhou SIM...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    FRANCIMOUR: ok dik, tak jsem taky zarezervoval xsmax.
    nechcete nekdo cernej 7p 128gb v dobrym stavu? :D.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Ale CZ? Nebo nejaky US?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Uz je oficialne veden na web strankach applu :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX:
    Právě...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    TMO u nás podporuje eSIM?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: jestli se dobře dívám, tak ocel je jenom s LTE, tim pádem výrazně dražší než hliník (bylo to tak i u S3), zase ti to usnadní výběr ;-]

Jinak máme tu i [ Apple Watch ]
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Muze mi nekdo dat prosim zpetnou vazmu na apple watch4?
    Hlinik vs ocel? Mam radeji investovat a koupit ocel?
    Lte ano/ne? Trosku si rikam kdyz tmobile podporuje esim v iponech je to jen krucek k hodinkam...
    Snad to neni moc offtopick diky!

Co se tyka dual sim tak to me jednoznacne laka...!
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    CROSS: ja proste nechapu, proc tomu nemohli rikat XS Plus, ikdyz chapu, ze marketingove chteli zduraznit velikost displeje. Max mi prijde proste hnusny. Jinak asi pujdu prave do XS Max, protoze jsem na tenhle model cekal a myslim, ze mi na 3 roky urcite vystaci stejne jako mi vystacilo moje aktualni 6S :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CO jsem vlastně technologicky čekal...
    - USB-C
    - mobil bez výřezu - mi nevadí ale loni říkali, že to je dočasné
    - nabíječka, která bude umět něco více než všechny ostatní
    - otisk v display (?)

Co se týče HW:
    - SE2 - tak moc se o tom mluvili, že jsem málem myslel že bude
    - iPad mini - spíše moje zbožné přání než realita
    - nové airPods - k čemu...

To jen tak co mě rychle napadlo...
    CROSS
    CROSS --- ---
    INSOMNIA: takhle jsem váhal (měl jsem tenkrát 4S) mezi šestkou a šest plus. Dopadlo to tak, že jsem kouil šestku a za půl roku ji zase prodal a koupil plusko, a u plusový velikosti jsem zůstal až do loňska. Takže za sebe bych doporučoval v klidu počkat a pořádně si to osahat, až bude kde.

Po roce s X sám upgrade neplánuju, argumenty tady už zazněly. Kdybych měl ještě 7 nebo něco staršího, z novinek by X Max byl můj favorit. (Asi bych si k němu musel pořídit ještě Ford S Max ;-])

INSOMNIA: ta jména jsou hrozná. Jako uznávám, že to neni úplně snadný pojmenovat tak, aby to dávalo smysl a ještě se to všem líbilo. Mě to nijak neuráží, ale přijde mi to hrozný. Říkal bych tomu prostě iPhone, tím spíš, že všechny nový modely maj prakticky stejný form factor, ale snad nějaký takový zjednodušení přijde za rok.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON:
    poslední iPad mini byl 4, takže 2 není krok kupředu ;-)

INSOMNIA:
    mi ne. Včera jsem se vícekrát pokusil v tom zorientovat. Viz níže můj fail v záměnně... :)

TALPENNY:
    SE není a nebude. Pokud bude později nějaký menší iPhone, tak už se nebude moci mluvit o pokračování vlny SE... Tu propásli už minulý rok a letos úplně zabili a pohřbili...

ARMADILLO:
    zatím k ničemu.

TALPENNY:
    je to o zvyku. Já bych dneska už HB nechtěl. Je to krok zpátky...

No letos je po dlouhé době nejslabší ročník. Skoro bych řekl, že si všichni vzali volno. Ukázali jen hodiny a mobil a na nic žádné překvapení...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    INSOMNIA:
    8 už mám,plánuju jí jako backup k případnýmu novýmu SE.Spokojenost,iPhone bez Home Buttonu mi přijde asi jako nealkoholický pivo :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BOXY: Vsichni prodejci v CR "musi" prodat skladove zasoby, takze X se bude prodavat o neco levneji.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ARMADILLO: eSim je fajn, ale u nás zatím nefunguje. Otázka je, kdy začne - hodinky k tomu nepomohly.
    BOXY
    BOXY --- ---
    Já když na to koukám, bral bych nejraději původní X (jako následníka mého aktuálního 7), kdyby šel za nějaký měsíc cenově dolů. Jenže, jestli to chápu správně, cenově dolů nepůjde, naopak ho stáhnou z prodeje úplně. :-(
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ARMADILLO: imho to nakopne vsechny opertory k implementaci eSIM a nakonec z toho budou tezit vsichni vyrobci telefonu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Ty 2 SIMky jsou naprosto revoluční z pohledu upgrade i z rok starého X. Jednoznačně se jim to povedlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam