• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DREEK: Ja si myslim, ze ne.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Dá se očekávat, že cena X bude pod cenou XR?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BOXY: Dle dnesniho infa co se ke me v praci dostalo, se Xka budou prodavat a cena pujde dolu... alepon prozatim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    jasne ze nice...
    DRIVE:
    jdu spat. Lovim pod posteli kabel abych ho plugnul a pokladam mobil na nočník...

DNES:
    Pokladam mobil na nočník...

Jde o prd, ale je to cool...
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: verim, nepopiram to. Za me fajn do auta treba. Ale dokud nebude technologie na te urovni, ze bude mozno telefon nabijet aspon na par metru od nabijeci podlozky, je to pro me nice to have, ale v zadnem pripade must have
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOC256:
    JYRKA:
    SH_PANDA:
    eSIM se hodí, pokud cestujete do Států, atd. List zemí, které podporují eSIM:
    https://support.apple.com/en-au/HT209096

Kupodivu je mezi nimi český T-Mobile :)

Já takhle půl roku v zahraničí pracoval a kupoval si kvůli datům radši druhý iPhone s lokální SIM.
    Ta fyzická by v případě Xs zůstala česká.

Pokud spolupracují s Vodafone, je otázka pár měsíců než to nasadí i u nás, spíše půjde o legislativně-administrativní záležitost než technickou.
    BOXY
    BOXY --- ---
    INSOMNIA: Jo, tak pokud budou vyprodávat sklady, tak by to mohlo jít dolů znatelně a pak by to to možná mělo smysl. Já si totiž myslel, že když to stahují z official trhu, tak že to stáhnout i od prodejců, třeba vymění za Xs/r s nějakou refundací nebo tak něco. Že prostě bloknou prodej celé řady.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED: Zrovna to nabijeni je fajn.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Mam 6, baterka vymenena, ios 12 beta cca mesic, naprosta spokojenost s plynulosti systemu, lepe receno, vazny duvod pro upgrade me proste nenapada. Snad tady brzo zavedou apple pay, to mi udela mnohem vetsi radost, nez velky oled displey, bezdratove nabijeni, nebo 7nm procak
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    Tak zrovna 6S je znatelne pomalejsi nez 7, X, ... Takze nezkoiusej nic novejsiho a bude ti jeste chvilku stacit.
    CROSS
    CROSS --- ---
    JYRKA: no tak povinnost to zatim neni ;-]
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nevím, nevím, mám tři roky 6s Plus a zatím není jediný důvod upgradovat.
    Telefon šlape jak má, baterka vyměněná, přepínač hlasitosti vyčištěn, koupání telefon přežil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    applisti nejsou geeci!

Just work voe!
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOM_HOST: mluví z tebe Android ;-] (Tim chci říct, že lidí, který zajímá technologie procesoru, bude mezi těmi desítkami milionů, co si to koupěj, výrazná menšina.)

Jinak ze 7 plus je Max podle mě snadná volba. Teda pokud jsi střádal do velkýho prasátka.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    HOWKING: Ty jsi taky hovno geek :) ale budes mit jediny 7nm procak v kapse ... CHAPES TO? ja to treba potrebuju ;) ...

Navic trosku vazne si myslim ze appky na to teprv prijdou napsane jenom pro a12 ... litat to bude skvele multifunkce rychlejsi apod
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TOM_HOST: A k čemu? Na co nestačí A11? A 7nm? Tak to vydrží baterka 2x déle? Asi ne. Takže co? Kromě softwarových vylepšení (které by fungovaly i na předešlém HW, kdyby nebyly SW omezené) nulový pokrok.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Vam jako neprijde genialni A12? Dyt ten procak je a bude na nejakou dobu jediny phone 7nm na svete ...

Zbytek jsou picoviny no ... ale ze 7 plus jsem loni nesel do xka kvuli velikosti takze letos xs max ... ale ta cena ... pufff
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Tak až takové podrobnosti jsem nikdy nestudoval...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Tady u toho se vzdy tvrdilo ze k apple watch chce apple 2 operatory, kteri jsou toho schopni aby nemel nekdo monopol ci co (To same 2 banky na apple pay).
    + jsem teda cetl (nevim co je na tom pravdy) ze v apple watch je to trochu jina technologie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam