• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MADBANANA: K čemu to 3D Touch používáš?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MADBANANA: kvuli 3D touch jsem si koupil 6s. Od te doby jsem to nepouzil. Nejspis nejsem sam, jinak by to Apple dal vsem.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MADBANANA: Ale zase mě překvapil portrait mode. Myslel jsem, že to je navázaný právě na dvě čočky..
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BEEBLEBROX: Právě...OLED a dvě čočky foťáku vem čert, ale 3D touch tam imo bejt měl. Takhle to není plnohodnotnej ajfoun, co se týče ovládání
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    PIERDUS: Ahoj, u nás šla mírně dolů. Pokud chceš pošli mi do PM o které bys měl zájem.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Zvažuju koupit iP 7 nebo 8, má smysl čekat na prodej nových? Půjde cena dolů?
    CROSS
    CROSS --- ---
    BEEBLEBROX: nemá, ale tvrdili, že má nějaký jiný gesto místo toho
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nepomohl ani restart mobilu,ani reprihlaseni.
    nakonec pomohlo jit do nastaveni,jen proklikat par zalozek (ani nic nemenit) a najednou vsechno zpet.
    takze bych to ani nehazel na ios jako spis nejaka chyba primo ve spotify.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ONDRA_PATA: Smazali Cimrmany :(( ale za to muže Supraphon který chtěl víc peněz
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_PATA: Zkus dotaz na podporu, je možné že to je třeba nějakým updatem nebo někde upadla nějaká konektivita / cloud / farma.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    XEHUTL: jako jo,obcas neco zmizi,ale urcite ne vic jak polovina veci najednou.
    to vidim spis na nejakou chybu.
    nejhorsi je,ze vlastne nevim,o co jsem vsechno prisel. a to jsem si rikal,jak skvela je to vladtne zaloha...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_PATA: Ne se totéž děje na Deezeru. Oficiální zdůvodnění je že smlouvy s distributory se mění v čase a konkrétní zemi, ale může za tím být i víc, třeba že v regionu tu věc nikdo už nemá a tak se nesdílí / nezrcadlí (tohle je už ale pouze moje spekulace).
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    asi to nebude moc spolecnyho s ios,ale zeptam se...nezmizelo vam posledni dobou ze spotify z ulozeny knihovny x interpretu? ted jsem zjistil,ze mi z interpretu zmizelo tak 60% vseho
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FRANCIMOUR: tak kdyby jste někdo chtěl dej PM
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DREEK: Ja si myslim, ze ne.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Dá se očekávat, že cena X bude pod cenou XR?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    BOXY: Dle dnesniho infa co se ke me v praci dostalo, se Xka budou prodavat a cena pujde dolu... alepon prozatim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    jasne ze nice...
    DRIVE:
    jdu spat. Lovim pod posteli kabel abych ho plugnul a pokladam mobil na nočník...

DNES:
    Pokladam mobil na nočník...

Jde o prd, ale je to cool...
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: verim, nepopiram to. Za me fajn do auta treba. Ale dokud nebude technologie na te urovni, ze bude mozno telefon nabijet aspon na par metru od nabijeci podlozky, je to pro me nice to have, ale v zadnem pripade must have
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOC256:
    JYRKA:
    SH_PANDA:
    eSIM se hodí, pokud cestujete do Států, atd. List zemí, které podporují eSIM:
    https://support.apple.com/en-au/HT209096

Kupodivu je mezi nimi český T-Mobile :)

Já takhle půl roku v zahraničí pracoval a kupoval si kvůli datům radši druhý iPhone s lokální SIM.
    Ta fyzická by v případě Xs zůstala česká.

Pokud spolupracují s Vodafone, je otázka pár měsíců než to nasadí i u nás, spíše půjde o legislativně-administrativní záležitost než technickou.
    BOXY
    BOXY --- ---
    INSOMNIA: Jo, tak pokud budou vyprodávat sklady, tak by to mohlo jít dolů znatelně a pak by to to možná mělo smysl. Já si totiž myslel, že když to stahují z official trhu, tak že to stáhnout i od prodejců, třeba vymění za Xs/r s nějakou refundací nebo tak něco. Že prostě bloknou prodej celé řady.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED: Zrovna to nabijeni je fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam