• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Udajne se musi na server koupit nejaka dost draha komponenta, ktera umozni provoz eSim.
    Proto se kvuli hodinkam do toho operatori nehnali. IPhone to asi zmeni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELPASO:
    asi je nejak cesky venkov moc netankuje
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    TRIPLT: Ja nekde cetl ze je to kec. Bo v UK ma podporu jen u jednoho a presto to jde :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ELPASO: Myslel jsem ze se ptas na iphone :)
    Applewatche bohuzel nic :(

Prej jina technologie a apple chce prej 2 operatory...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    TRIPLT: Hm. Ale ne pro apple watch :) letim na otocku do US a koketuju s koupi
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    MARO: sehnat dneska X starší než rok by byl vskutku mistrovský kousek!
    MARO
    MARO --- ---
    Vzhledem k uvedeni novych xs/xr. Nechysta se nekdo prodavat Xko? Mel bych zajem koupit ne starsi nez 1 rok.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ELPASO: Teoreticky...
    Jak to vypadá se startem eSIM v České republice? Máme vyjádření T-Mobilu
    https://www.letemsvetemapplem.eu/...ypada-se-startem-esim-v-ceske-republice-mame-vyjadreni-t-mobilu/
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Jak je to s esim u nas? Na strankach apple je ze CR=supported diky Tmobile. Ale ona to asi uplne pravda nebude ze? :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PIERDUS: Kup si 8, lepší foťák a super je to bezdrátový nabíjení
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    COWBOY: Pro pohyb kurzoru na klávesnici, pro výběr akce (call / imessage / ...) na kontaktu, rychlý náhledy odkazů, rychlý akce na ikonách aplikací a určitě by se ještě něco našlo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Xr umí tzv. Haptic touch, což by se mělo chovat tak, že to reaguje na dlouhý dotyk; ne podle síly tlaku, ale podle doby a možná plochy dotyku (větší při silnějším tlaku?)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    COWBOY: používám dost často na navigaci v textu - 3d touch na klávesnici.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    na 6s jsem 3d touch používal dost (hlavně zatlačeni na levou hranu telefonu pro přepínání aplikaci).. ale na X už 3d touch používám minimálně..
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MADBANANA: K čemu to 3D Touch používáš?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JYRKA: Jedine k cemu to pouzivam je oprava textu pri psani... coz vyresili nejak systemove takze pohoda.
    Asi bude pravdou co se rika, ze to v budoucnu zrusi uplne a na xr to ted testuji co na to lidi :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MADBANANA: kvuli 3D touch jsem si koupil 6s. Od te doby jsem to nepouzil. Nejspis nejsem sam, jinak by to Apple dal vsem.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MADBANANA: Ale zase mě překvapil portrait mode. Myslel jsem, že to je navázaný právě na dvě čočky..
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BEEBLEBROX: Právě...OLED a dvě čočky foťáku vem čert, ale 3D touch tam imo bejt měl. Takhle to není plnohodnotnej ajfoun, co se týče ovládání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam