• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Kdyz jsem kdysi prechazel z 5S na 6S tak me velikost taky celkem strasila a ze zacatku jsem si tezce zvykal. Uprimne dneska bych uz se rozhodne na mensi vracet nechtel. Dneska jsem zrovna operoval s babiccinym SE a proste to je mrnavy, blbe se na tom pise atd.. ale samozrejme to je kazdyho subjektivni pohled :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    ONDRA_99: me primarne na vsech ostatnich modelech vadi ta velikost. Asi si budu muset zvyknout, ale dokud to neni uplne nutny.. o aktualizacich vim.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GEGI: Jde i o dobu po jakou bude dostavat aktualizace (jak z pohledu bezpecnosti, tak novych funkci a podpory aplikaci). iPhone 7 bude dostavat update o zhruba 2 roky dele, nez SE. Pak treba je tam lepsi fotoaparat. Navic je 7 vodeodolny (IP67), takze i poskozeni utopenim hrozi mene (u ditete uzitecna feature).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: Ze chces nahradit stary chapu. Ale iPhone je kybl penez tak spise uvazuji nahlas zda si nepriplatit za iP7/iP8.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: to vim, ale zas nevidim duvod proc by mi to nemohli dobre fungovat. Ten telefon, ktery mam, je sest let stary a mam s nim hlavne ten problem, ze mu nefunguje vrchni tretina displeje a prestava mi stacit 32 gb, jinak bych si ho klidne nechala.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JINX: Sorry, to nejsi srdcar, ale blazen. ;)
    JINX
    JINX --- ---
    ONDRA_99: Yes. Ja jsem srdcar - pres to svitici jabko se neprenesu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ARMADILLO: vyplatí SE počkat :))
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JINX: Svitici jablko duvod zustat u stareho HW? :D
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    BEEBLEBROX: SE 3 bude prý amazing, vyplatí počkat
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: OK. Dulezite je uvedomit si ze kupujes hw 3 roky stary stroj.
    JINX
    JINX --- ---
    ONDRA_99: Proc ne? Chybejici magsafe a svitici jabko je dost dobry duvod proc zustat u starych macu namisto koupe noveho.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: no me vadi ta velikost proste. Mam 5s a jsem smirena s tim, ze pak uz fakt nebudu vedet co, ale kdyz si ted koupim se, tak mi par let vydrzi a budu stastna a treba se mezitim vyvrbi neco lepsiho taky malyho.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: A nekdotaky doufa, ze vezmou teloz macbooku air a hodej dovnitr novejsi HW (ja ne).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Cekani na Godota...
    Ja cekam na iPad mini 5 :-D
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BEEBLEBROX: Lol vždyť jsem tam dal mrkaci smajlik :)) ale klidně jsem pro ten napis v záhlaví :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KOC256: Já taky uvazuju o SE pro dceru. Kvuli ceny,velikosti,ios
    Žena už jeden má a je nadšena.

Doufám ze přijde SE2 ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI:
    a není to prostě už krok zpět?
    GEGI
    GEGI --- ---
    netušíte, kde by se dal koupit nový telefon SE 64gb? ideálně ta šedá varianta. Případně uvítám tip na důvěryhodný eshop, někde to sem tam mají, ale trochu se bojím těch neověřených.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    já si vystačil se safari... ale mel jsem sync jen iphone vs ipad a pc versus ntb. pokud to bude jen trochu funkcni, tak budu mit fullhouse...

"stara" opera se mi syncovat na mobilu nechce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam