• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: asi věc úhlu pohledu, mně přijde zatim každá nová generace fajn, ale neposuzuju to měřítkem, jestli takovej telefon chci nebo ne (spíš jestli bych ho pořídil, kdybych musel).

Zrovna 5s z tvýho seznamu je pokládanej za přelomovej, touch ID, 64bit, dodneška se to odráží na popularitě SE (tedy podle místních reakcí to vypadá, že SE je populární, jestli to tak vidí i Apple na prodejích, se ukáže podle jeho ukončení nebo upgrade).

Musel bych zapátrat v paměti a archivech, ale stejnou optikou lze zpochybňovat, že ukázali nějakou zásadní inovaci s uvedením 6s nebo 7. (Což je pohled, který nesdílím.)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NELDE: Vzdyt je to waze uz v beta testovani na car play :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRIPLT: Hmm, to není jisté. Záleží na licenční politice Applu a ochotě vývojářů Waze.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: To musí udělat Waze, ne Apple. Od Applu to muselo být umožněno, což se jim asi nechtělo - jejich mapy je zdroj příjmů. Jenže asi nejsem sám pro koho byl bez Waze celý CarPlay zbytečný. A stále je dokud to nebude umět používat knoflíky na volantu - pro příjem hovoru nebudu šahat někam na displaye.
    EFESH
    EFESH --- ---
    KOC256: lol, dont get me started ;-)

logika applu prvnich ..(pet?) let byla, ze manualni vytaceni cisla neslo jednoduse editovat, ... i ted se vzdycky hrozim kdyz tam neco musim tukat a udelam nekde na zacatku chybu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NELDE: Typuji par dnu a Waze je zde .))
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Revoluce byla hlavně online zálohování nastavení a kontaktů.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    no tak to měl být letos jeden z těch wowo efektů, který trochu nestihli...
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Jenže Waze ještě není na CarPlay (a otázka je jestli bude).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: iCloud je moc fajn. Jen si obvykle postezuji na ergonomii weboveho rozhrani.
    NELDE
    NELDE --- ---
    EFESH: Ve Storu, v seznamu zakoupených aplikací. Nebo v seznamu aplikací, pokud máš všechny aktualizace (-; A nepotřebuješ to vědět, protože bys vždy měl užívat tu poslední.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH: A proc to potrebujes vedet? Logika apple je ze nepotrebujes zbytecne informace.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: 4s mělo Siri a už nevím, kdy přesně byl iCloud (což byla jedna z nejlepších inovací)
    EFESH
    EFESH --- ---
    TRIPLT: super, dik - v app storu mam u google maps napsanej update, takze zkusim a uvidim
    (ja myslel ze se mi update dom ana wifine a na kabelu udela automaticky u vseho...hned..;-)

also, uplne novackovska otazka, kde je psana verze aktualne instalovane (libovolne) aplikace?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    Tak zatim se jim asi vzdy povedlo ukazat fajn mobil nebo nejakou inovaci na iOS...

iP4 - muj prvni

iP5 - novy mobil (velikost)

iP5s - jen na par mesicu, abych si koupil iP6s (velikost, touch id)
    iP7 - nebyl premrstene drahy a libil se mi jet black
    iPX - face id, velikost vs velikost obrazovky

Nevim co prichazelo zaroven s 4s a 5s, ktere jsem nekupoval, ale mozna jsem nebyl jeste do toho tak poblazneny a ted jsem si zbykl, ze kazdy rok je neco wow...

- iCloud a jeho zlevnovani/rozsirovani
    - iOS snad od 6-12

Mozna se to vzdy nejak prolnulo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    1. WAZE
    2. WAZE
    3. WAZE
    4. nekdy je problem z bookingu se trefit na adresu, ktera je casto 3-200 km daleko na 20ti mistech, tak klikam na navigaci do Apple map. Jinak vzdy a vsude WAZE :). Jen v exoticstejsich krajinach kontroluji, ze neskoncim na druhe strane reky :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    EFESH: Google maps mi jedou uplne na pohodu.
    Zkontroluj zda mas posledni aktualizaci :)

Ps.: po pravde nevim jake mapy zacnu pouzivat :O
    Apple/google/waze/sygic?

Jak to mate vy s preferencemi? :)
    EFESH
    EFESH --- ---
    SH_PANDA: ah so, zajimavy, tady na zdnet se tvarej jako ze by to melo s gmaps uz jit, waze ci jine alternativy pak pozdeji

Google Maps unterstützt Apple CarPlay | ZDNet.de
    https://www.zdnet.de/88342607/google-maps-unterstuetzt-apple-carplay/
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    EFESH: nekdo psal az od 12.1
    EFESH
    EFESH --- ---
    carplay a google maps - netusite jak to presne ma fungovat? dnes jsem zapnul tel (iOS12, IP7) kabelem do Audi (A4, 2017), a google maps tam nebylo...

auto i telefon jsou registrovany a provozovany v nemecku, ale to snad na to vliv nema..(?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam