• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    já ve služební škodovce akorát připojil kabelem a vše jede bez problému.. telefon normálně v češtině.. nikdy žádný problém.. teď s ios12 funguji i google mapy..
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    zlatý Renault a jeho aktivní CarPlay :)
    EFESH
    EFESH --- ---
    ..to jako fakt? ja pouzivam iphone v anglictine defaultne, tak sem na to nikdy nenarazil....

Chcete i v Česku používat Apple CarPlay? Stačí vám k tomu jednoduchý fígl – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...le-carplay-staci-vam-k-tomu-jednoduchy-figl/sc-3-a-1342951/default.aspx
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ok screennu to dneska/vecer rano znova :)

Prave ze zadnej budik, schvalne jsem kvuli tomu vypnul i vecerku :/
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    TRIPLT: Posli nam screenshot "Vyuziti aplikaci" po kliknuti na "Zobrazit Aktivitu". To by melo zobrazit i cas na pozadi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    udelej stejne screeny vecer a rano a spise jsou zajimave ty aplikace nez ty grafy.

Nepouzivas nejaky aktivni budik?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Musim to rozdelit... pres app nejde pridat dve fotky :)

TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Nerozumim tomu mereni zapnuty/vypnuty displej... vsak to pres noc bylo off

KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    fotka % vyuziti pred a po noci?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Parada hned to dneska vyzkousim :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    No... dnes pres noc za 9 hodin 20% baterky pryc...
    Facebook jsem mel smazan. Tusim, ze muzeme prohlasit, ze facebookem to nebylo? :)
    Zkusil jsem i tyto veci.
    - hard reset
    - zavreny vsechny app
    - vymazani pameti “ram”
    KAFES
    KAFES --- ---
    HERKULES: Pokud to mas "odemknuty" od automobilky, pak staci pripojit iphone kabelem a samo to nabehne, prip. app connect a tam pripojit iphone...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES:
    Tak to nevim... :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: Jako applecar vubec, ze mi nesel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: No jestli to vzdycky bylo drive nez dneska tak to je jasne :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOC256: A teď mi ještě řekněte jak to AppleCar zapnout...vždycky když jsem to zkoušel, tak jsem nepochodil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jste se dockali...

BOXY
    BOXY --- ---
    KOC256: TRIPLT: Je to tak, FB appka žere neskutečně a vůbec je to zmršená záležitost. Výrazně jsem na výdrži poznal, když jsem tam místo toho hodil alternativní aplikaci (kokrétně Friendly), která se navíc nechá víc nastavit ohledně feedu apod.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Hodne lidi resilo ze jim FB zere baterku. Ja to nepouzivam tak nevim.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    AVALON_CZ: Jedná se o displej pocházející z nefunkčních telefonů, je odzkoušený, bez škrábanců a jakýchkoliv známek používání. Některé malé díly mohly být vyměněny, je opatřen novou ochrannou folií. Rám, LCD a dotyková vrstva jsou původní a nebyly měněny.

Čelní díl pro iPhone 6S sestává z čelního krycího skla LCD obrazovky s dotykovou plochou a funkcí 3D touch. Vše je k sobě z výroby pevně spojeno (slepeno).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam