• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    4PTO
    4PTO --- ---
    4PTO: tak to podle všeho vypadá na CPU, baterku jsem objednal novou, ale zbytečně. Hřeje jen CPU ostatní se jeví bez poškození..

kde sakra vymění CPU? pár YT videí jsem viděl, nevěděl by někdo kde v EU? případně to počká na cestu do HK, ale kdyby to šlo i dřív a blíž...:D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROME: Teda ja si s 12 polepsila (ip8)
    Posledni cca mesic pred updatem sla baterka dolu temer pred ocima.. ted to vydrzi od rana do vecera.. zas konecne :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    TANTRAMAN: Mam na SE par dni a zadny problem.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_99: 12.1 by měl hlavně odstranit základní chyby 12.0. Jasně, že přinese nové chyby, ale pokud někdo neužívá FaceTime, tak mu chyby ve skupinové verzi nemusí vadit.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: 12.1 prida zkupinovy FaceTime ktery byl v betach 12 dost spatnej. Takze spis pockat na 12.2 :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROME: Stačí počkat na 12.1
    CROME
    CROME --- ---
    CROME: Tak nakonec downgrade na 11.4. a za noc max -1 procento telefon, na standby vydrzi pres 2 dny....tady u ios 12 neco apple hodne posral, skoda, bezelo to jinak svizneji :(
    TIGU
    TIGU --- ---
    TANTRAMAN: A budou ti chodit všechny bety, dokud si nesmažeš Beta profil. Proč se náš ptáš, jestli to někdo má? Buď chceš riskovat, že se něco pokazí, nebo nechceš. O ničem jiném to není. Kdo si tím není jist, měl by Beta profil prostě smazat.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Mate někdo betu 12.1? Dnes mi to přišlo do sktualizací.
    JINX
    JINX --- ---
    CHLEBEK: Ja to treba vnimam jako security issue. Zadna sluzba by na tom telefonu nemela bezet.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHLEBEK: To, ze to ma hodne pameti ale neznamena, ze je to miniserver. Na prenos dat do telefonu mas dneska dobre fungujici cloudove reseni / pripadne na rychly preneseni neceho AirDrop. To je proste styl, kterym cely ten ekosystem jde a pokud to chces delat jinak, tak ti ten ekosystem vic a vic nebude vyhovovoat.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHLEBEK: Ja myslim, ze ti IOS driv nebo pozdeji tu serverovou apku stejne uspi :/
    MIRROR
    MIRROR --- ---
    CHLEBEK: AVPlayer tohle umí
    CHLEBEK
    CHLEBEK --- ---
    KOC256: bohužel nestačí... telefon by měl ležet určité části dne téměř bezobslužně, clientů je dostatek.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CHLEBEK: Proc server. Klient ti nestaci? To dava vetsi smysl.
    CHLEBEK
    CHLEBEK --- ---
    Ahoj, nějak mi nejde do hlavy, proč v appstoru nemohu najít jedinou appku co by z ihponu udělala
    SFTP nebo AFP/SMB nebo WebDAV server? Všechno jsou to jen clienti, v momentě kdy má telefon i 256gb či více giga to nechápu, možná se špatně dívám... přitom si pamatuju že to šlo, připojovat se z jiného zařízení ?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Kdyz na device vypnes fotky na iCloud, tak o ne prijdes jen na tom device.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Do Drive app jsem si stáhl hudbu. Jaký použít alternativní player, který umí přehrát celou složku. Ten co tam je default mi vždy přehraje jen jednu skladbu a nereaguje na povely pres AirPods... (nastaveny je mam) :(
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CROME: Kdysi mi v podobné situaci dost pomohlo DFU. Telefon, tehdy iPhone 5, byl pak jako vyměněnej. Zkusil bych případně ještě to.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SUBTITLES017: Mě právě přijde super že můžeš říct siri zkratku a dal to nemusíš řešit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam