• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NYX
    NYX --- ---
    NELDE: Mam pocit, ze to uz davno neplati a po submitnuti aplikace se nageneruji verze pro jednotliva zarizeni obsahujici jen ty spravne verze vseho (kdyztak googli app thinning). Takze bych hledal pricinu spis jinde.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ONDRA_99: To je tedy pěkně neefektivní. Mělo to smysl, když byly první dva iphony. Sice nemusím být online při instalaci, ale musím být mnohem déle online při stahování (tedy se to mění v nevýhodu). Jenže to vysvětluje velikost při stahování, nikoli velikost při uložení. Jinak by mě zajímalo, proč to nedělají jako vektory - při instalaci by si ty obrázky pro daný model vygenerovali.

KOC256: Většina prostoru na mém iPhonu zabírají aplikace. A jestli tam máš 10G nebo 2G je pak docela rozdíl.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    PIFKO: inteligentnejsi klavesnice, Apple default je v porovnani treba s Swiftkey naprosto zoufaly, zvlast v cestine
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    PIFKO: Tak ja bych rad si vybral kvalitu filmu ktery si stahnu ze sve itunes knihovny do zarizeni. 4k film ma smysl stahnout max do velkeho Pro Ipadu, jinak je to plytvani mistem. Diky :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    a nikoho to nezajímá :)

Určitě si nekupuji iPhone nadoraz s místem...
    NELDE
    NELDE --- ---
    PIFKO: Možná to není úplně na tvůrce iOSu, ale proč zabírají aplikace pro iOS mnohem více místa než ty stejné pro Android? Jak při stahování, tak při uložení? Vidím dva možné důvody (komprimace dat nebo opakované stahování knihoven), ale oba by měly být řešitelné.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    Kdyz uz je tady debata o iOS, mam v planu napsat nejaky prinosny podnety znamemu, co od lonska maka primo v Apple v Cupertinu v oddeleni, ktere s iOS i MacOS primo spolupracuje. On teda poznamenal, ze to preda dal, ale ze nic neslibuje, ja si jen rikam, ze to mozna bude prece jen lepsi, nez to psat jako jednotlive body do ofiko Apple fora a cekat, ze si to nekdo precte a bude se tomu venovat.. Nektere veci mi jsou zahadou i po x letech pouzivani iPhone.. Jako porad vlastne nechapu, proc nejde prepinat nastaveni kvality nahravani videa primo v aplikaci fotaku.. Proc to clovek musi lovit nekde v settings telefonu.. (ale vzhledem k tomu, ze to tak Apple nechal nekolik let, maji k tomu urcite setsakra vazny duvod, takze tohle se asi nezmeni..)

Nicmene, pokud byste nekdo mel neco prinosneho, co by mohlo "teoreticky" zlepsit funkcnost v iOS, nebo nejakou vychytavku pro efektivnejsi praci atd.. klidne to tady napiste a ja to pak muzu preposlat dal..
    PELDA
    PELDA --- ---
    TLUSTEI: a jinak na SE zrovna je lepsi iOS 12
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    s každou novinkou bude někdo remcat a ti co neremcají tak nepíšou oslavné ódy na dokonalost. prostě jen mlčí. Takže stížnosti vždy převládají...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Byl to jen takový úlevný povzdech.
    SH_PANDA: KOC256: Možná to zveličuju, ale pár lidí si tady v souvislosti s novým ios stěžovalo např. na funkčnost klávesnice, což mi přijde zásadní. Bez pohodlné klávesnice se nehraje. Jsem v tomto ohledu asi dost konzervativní, protože mám rád věci vytuněný a novinky do mých naučených, čas spořících zvyků vždycky zasáhnou takovým způsobem, že z toho bleju. Po předešlých zkušenostech už se upgradů v této oblasti bojím jak čert kříže, zatím to byl vždycky nervy rvoucí krok zpátky. Ale jak píše sh_panda, každý máme jiné workflow. So it's just me... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    co myslíš? já takový dojem nemám...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    TLUSTEI: ymmv. Jedine problemy jsem mel s notes v ios11 na ipadu kde mi to docela tuhlo. Kazdy mame jine pracovni workflow.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Z toho co tady čtu to vypadá, že čím novější ajfoun tím víc problémů. Což platí i pro ios (o macos nemluvě - high sierra byla o nervy, díky bohu za el capitana). Svýho SE s ios 11 se tedy budu držet zuby nehty. Díky vám, chrabří průzkumníci vod, které už nějaký čas "just don't work".
    DR_K
    DR_K --- ---
    DUB: aha, chvilku jsem si myslel, ze je to ptakovina, psat o sobe ve treti osobe, ale koukam, ze ti jde o vykony, jen tak dal! :) http://www.forbes.cz/chcete-delat-lepsi-rozhodnuti-mluvte-o-sobe-ve-treti-osobe/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MARO: Alza, smarty, istyle
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Vždyť Alza prodává použité iphony X s roční zárukou. Jsou o cca 20% levnější než nové kusy. Je to naprosto validní odpověď.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DUB: Máš nějaký osobní důvod k takové vulgaritě? Napadl jsem tě nějak?
    DUB
    DUB --- ---
    MARO: doporucuju tohodle kripla hodit do ignoru
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARO: Aha, nenapadlo mě, že si z tohoto auditka děláš bazar.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam