• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PELDA
    PELDA --- ---
    TLUSTEI: a jinak na SE zrovna je lepsi iOS 12
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    s každou novinkou bude někdo remcat a ti co neremcají tak nepíšou oslavné ódy na dokonalost. prostě jen mlčí. Takže stížnosti vždy převládají...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Byl to jen takový úlevný povzdech.
    SH_PANDA: KOC256: Možná to zveličuju, ale pár lidí si tady v souvislosti s novým ios stěžovalo např. na funkčnost klávesnice, což mi přijde zásadní. Bez pohodlné klávesnice se nehraje. Jsem v tomto ohledu asi dost konzervativní, protože mám rád věci vytuněný a novinky do mých naučených, čas spořících zvyků vždycky zasáhnou takovým způsobem, že z toho bleju. Po předešlých zkušenostech už se upgradů v této oblasti bojím jak čert kříže, zatím to byl vždycky nervy rvoucí krok zpátky. Ale jak píše sh_panda, každý máme jiné workflow. So it's just me... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    co myslíš? já takový dojem nemám...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    TLUSTEI: ymmv. Jedine problemy jsem mel s notes v ios11 na ipadu kde mi to docela tuhlo. Kazdy mame jine pracovni workflow.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Z toho co tady čtu to vypadá, že čím novější ajfoun tím víc problémů. Což platí i pro ios (o macos nemluvě - high sierra byla o nervy, díky bohu za el capitana). Svýho SE s ios 11 se tedy budu držet zuby nehty. Díky vám, chrabří průzkumníci vod, které už nějaký čas "just don't work".
    DR_K
    DR_K --- ---
    DUB: aha, chvilku jsem si myslel, ze je to ptakovina, psat o sobe ve treti osobe, ale koukam, ze ti jde o vykony, jen tak dal! :) http://www.forbes.cz/chcete-delat-lepsi-rozhodnuti-mluvte-o-sobe-ve-treti-osobe/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MARO: Alza, smarty, istyle
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Vždyť Alza prodává použité iphony X s roční zárukou. Jsou o cca 20% levnější než nové kusy. Je to naprosto validní odpověď.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DUB: Máš nějaký osobní důvod k takové vulgaritě? Napadl jsem tě nějak?
    DUB
    DUB --- ---
    MARO: doporucuju tohodle kripla hodit do ignoru
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARO: Aha, nenapadlo mě, že si z tohoto auditka děláš bazar.
    MARO
    MARO --- ---
    HOWKING: Jestli jsi nepochopil tak to je mysleno bazarove a ne jako nove. Najde se dost lidi co meni za Xs a X budou prodavat...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARO: Alza.
    MARO
    MARO --- ---
    Zdar. Neprodava nekdo iphone x ktery ma jeste vice jak rocni zaruku?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pokud někdo používáte Day One — přibližně od uvedení iOS12 (může to být náhoda, Day One taky vydal update) mi při puštěným Day One iPhone (X) hrozně topí. Hlavně kolem objektivů, takže myslim, že Day One možná zkouší mluvit s foťákem, i když ten z tý aplikace nikdy nepoužívám. Nepozorujete to někdo?
    CAJT
    CAJT --- ---
    Zdravím, v mobilní appce, která mi vždy dobře fungovala, dokud jsem nezačal používat iPhone XS, mi přestaly jít ke komentům přikládat fotky.
    Poradíte co s tím?
    Píše to červeně: “missing one or more variables/characters”
    Když něco napíšu k fotce, pošle to jen text. Fotku sice vyberu, ale ignoruje jí to.
    Dík
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Help needed - tel (iphone 7) se v noci vybil, rano jsem ho strcila do nabijecky a nic. Vyzkousela jsem postupne tri ruzny, furt nic, po ceste jsem se stavila v servisu, kde mi po minute rekli, ze je to u2? cip na zakladovce, oprava 14 dni, cena 3,5k. Tel nespadnul, doted nemel nikdy zadnej problem.
    1. Nekdo podobna zkusenost?
    2. Umite to nekdo opravit doma?
    3. Je v Pze servis, kde mi behem opravy pujci nahradni tel? Kvuli praci nemuzu byt bez tel vic nez pres vikend
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    EFESH: Super! Díky díky
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    EFESH: Aha! Zkusim. Jen jsem krátce klikl. Dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam