Diky vsem za podnety, poslu to dal... jeste teda reakce jednotlive:
NELDE: Tech rozdilu jsem si nevsim, pac jsem Androidu vzdalen na hony... Ale co me treba udivilo, proc maji aplikace jako Whatsapp, nebo jine podobne pri instalaci treba 150MB... co tam ty data zabira.. kdyz to vlastne naroste az pri pouzivani, kdyz clovek uklada obrazky a videa... (koukam, ze jste tu debatu pak rozvedli..)
SWALLOW2: A opravdu to nejde? Klidne to napisu, jen bych chtel mit overene, ze zadame neco, co 100pro neni mozne, abych pak nevypadal jen jako tulas, co nekde neco prehlidl.. :)
PAYAXY: ad klavesnice - mohl bys trosku rozvest? (ja s ni nejak problem nemam, ale uvitam, pokud muze fungovat lepe).
TLUSTEI: Ty vyzvaneci profily - to myslis aby to bylo rovnou v control centru? To by asi bylo fajn.. Stejne vlastne nechapu, ze se Apple porad drzi toho fyzickeho tlacitka na ztlumeni zvuku. Home button je odstranen a mutovaci tlacitko stale na svem miste. Misto nej by to prave ta jedna polozka v nastavovacim menu vyresila a v control centru by to mohlo mit prave ty 3-4 verze o kterych pises.. Budik taky fajn idea.
KAZATELL: good point..
BOD1E: takhle podle tebe ale "klamou" vsichni vyrobci..)
Za me jsem zatim prisel na toto:
1 - porovnavani porizenych obrazku najednou. Je to uz v nekolika aplikacich (Lightroom,Compressor atd), kde si clovek muze vybrat dve fota a posuvnym sliderem si rychle prejizdet a videt rozdil mezi obrazky. Kdyz clovek potrebuje vyselektovat z 10 obrazku 2, tak by to imho pomohlo a urychlilo prave ten vyber.
2- obcas by se mi hodilo nejake rychle prepinani pro nastaveni delky, jak dlouho je displej rozsvicen. Bezne to mam na 30 sekund, kvuli setreni baterky, ale jsou pak momenty, kdy treba ctu nejaky navod a potrebuji aby to svitilo tak 3-4 minuty. A jezdit kvuli tomu hluboko do nastaveni je taky trochu opruz. Kdyby tohle slo vyresit pomoci Shortcuts, tak by to bylo cajk, ale co jsem zkousel, tak nejde...