• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Archivní a LTE nejde dohromady. Od té doby, co je LTE jsou s tím problémy. Ta moje karta byla rok stará.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELDE: Zajimavy. Fakt je, ze simka je hodne archivni :)) A LTE normalne funguje :)

NELDE
    NELDE --- ---
    FRK_R23: Mě tak teď svítilo, že je to bez signálu. Sim karta mi dala sbohem. Možná ta tvoje balí kufry.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zmizelo mi jmeno operatora:) jako je mi to fuk, jen je to zvlastni:) nestalo se to taky nekomu?

COWBOY
    COWBOY --- ---
    EX_ESKADR: Díky, tak zkusím reklamovat telefoun.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    COWBOY: SIM kartou ne, ta slouzi pouze k identifikace do BSM (ustredna) spolecne s MAC adresou tvyho telefonu. Pokud je tvuj telefon rpihlasen do site, uz svoje opravneni v ustredne ma davno
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Poslední se mi občas stane, že mi nejde odeslat sms a dost lidí stěžuje, že mi není rozumět. Může to být mikrofonem - to druhé a ta sms je spíš přístrojem nebo simkou? Díky
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Mam problem se zvukem pri screen recordingu a naslednym nahranim na IG. Mam sedmicku, mic zaplej, nejsem mute, restartoval jsem normalne i force restart, aktualizaci mam, video si normalne pustim, ale jakmile to chci nahrat, tak se okamzite ztlumi.
    Zkousel jsem nahravat z YT, Stream a dalsich asi trech stranek a pozor, zkusil jsem udelat screen record pri nataceni videa se stejnym vysledkem, takze zadnej copyright v tom neni.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ONDRA_99: Pravda... sorry.
    DUB
    DUB --- ---
    mno mozna to bude bug, pac sem v ovladacim centru podrel na muzice a zmenil si to na tel a pak na airpody, ale kdyz volas, tak ta ikona zvuku vpravo nahore je rozklikavaci a tam sem mel vybranej telefon, tak sem to prenastavil na airpody a zda se ze to zas funguje jako driv
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FRANCIMOUR: Uplne me nenapada, jak by tohle apka mohla ovlivnit. Spis je to bug iOS, ktery se neprojevi kazdemu.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    DUB: Vypadá to na bug apky... během poslechu z  music v pohodě příjímám hovory a navazuji hudbou.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dotaz: pred mesicem jsem si pres pc (win) vyjmul vsechny fotky z SEcka a nahral si do mobilu pouze videa z gopro. Behem toho mesice mam takovy tuseni ze jsem SE nabijel pres notas, ve kterym mam itunes a pres tento notas doslo k presunu fotek. Vubec jsem nikde nic nenastavoval jen jsem mobil pichl do notasu. A ejhle vcera jsem si vsiml ze mam v mobilu vsechny fotky ktery jsem kdy fotil pres SE s vykricnikem a mazly. Predpokladam ze mam v itunes zaplou automatickou synchronizaci ? Nebo wtf ?
    DUB
    DUB --- ---
    airpods...
    mam appku soundcloud, kde si pustim song, posloucham a nekdo mi zavola. muzika se pauzne, zmizne ikonka sluchatek nahore v liste a tel mi vyzvani a kdyz to vemu, hovor jde pres telefon jakoby airpods neexistovali. po tom co vyridim telefon, tak se zas objevi ikon ka sluchatek a muzika ze soundcloudu pokracuje.
    to je normalni chovani nebo to maj zabugovany? mi to prijde docela wtf...
    NELDE
    NELDE --- ---
    QWITI: A počítač se seknul po spuštění iTunes nebo před ním? Zkusil bych updatovat iTunes, aby podporovali aktuální iOS a aplikace
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ahojte,
    mám dotaz/problém.
    Sem tam se zapnu kabelem ke kompu, kde se stahnou pri te prilezitosti fotky, ty ktere tam jeste nemam. Zalohuju i na Cloud ale muj dotaz zni jinak.
    Nějakou dobu jsem to nedělala cca 2/3 mesíce a ted jsem to chtěla stáhnout, nicméně komp se 2x seknul a ted když se připojím kablem, ani nenajde telefon...někdo tuší oč jde ?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Jeste co se tyka Curve card, tak pouzijte klidne tenhle odkaz https://dw92j.app.goo.gl/eqrV nebo kod ZVCSH a dostaneme oba 5 GBP, po vasi prvni provedene transakci.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ze staršího na nový to jde, zpětně ne a to ani o setinkovou verzi.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ONDRA_99: to nevím. Když jsem převáděl pár dní zpátky data z 5s na 7, hlásil itunes že verze cílového zařízení není kompatibilní s verzí zálohy a musel jsem 7ku aktualizovat. Ale to byl opačný směr (nová záloha a starší iOs).
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Ahoj, prosím o doporučení obchodu pro nákup displeje pro 5Sko. Děkuju.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HOLAKAC: Nejde to ze starsi na novejsi? Ja mam pocit, ze sem jednou obnovoval data napric verzema (kdyz ten novej telefon mel novejsi iOS), ale nejsem si uz jistej je to davno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam