• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FARGO
    FARGO --- ---
    ONDRA_99: A pravdepodobne i pro XS max :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Hmm. XR nemam. Na bete mi skocila 12.1.1
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: iOS 12.1 vysla uz 30.10., ted vysla jen opravena 12.1 pro XR ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 12.1
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Zdravím, nezná někdo z vás nějakou spolehlivou aplikaci která nahrazuje knihu jízd ? Nejlépe aby při bluetooth propojení s autem automaticky zapisovala a já tak nemusel řešit zda se mi kniha zapla a nebo ne. Děkuji
    EFESH
    EFESH --- ---
    Má tu někdo zkušenost z odemknutim iPhonu (XS) přes servis typu iphoneimei.net? Mám telefon přes amerického operátora,u kterého chci navíc zůstat i nadále, ale protože se eSIM vlece, rad bych tam občas dal českou simku
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Lze na iPhone 6s nějak vypnout zvuk (nastavit snadno tichý režim) když nefunguje to boční tlačítko? Pokud to dělám přes tlačítka, tak zůstane vždy jedna čárka a v nastavení pro rychlé volby to není
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Teda spis to mělo být pro Nyxe :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ZVIRATKO: Aktuální verze Diktafonu ukazuje v názvu souboru lokaci záznamu ale možná myslíš něco takového? Smart Recorder and transcriber od: Roe Mobile Development https://itunes.apple.com/cz/app/smart-recorder-and-transcriber/id700878921?l=cs&mt=8 nezkoušel jsem jen googlil :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NYX: to ja chapu ze je to "opacny", ale nic jinyho jsem nenasel :) jeste si muzes nahravat videoblog, ten v sobe tusim polohu ma... :-D
    NYX
    NYX --- ---
    ZVIRATKO: Nepotrebuji neco na trvaly zaznam polohy, spis neco, co nahraje poznamku a nekam do ID3 vrazi polohu, kde jsem ji udelal. U techhle loggeru se obavam, ze vzhledem k opacne logice bude opruz to z toho nejak smysluplne exportovat...

treba tohle vypada asi jako to co hledam http://fieldnotesapp.info/ - ale neco trochu vic aktualniho nez 2011 by se hodilo :-)
    WERT
    WERT --- ---
    NYX: Taky by me zajimalo
    NYX
    NYX --- ---
    Nejaky tip na appku, ktera umozni nahravat audiopoznamky a bude k nim ukladat gps souradnice?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: Tak to je nejlepsi ficura od dob 6ky...
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *resp dosáhnu, ale ne z pohodlný pozice pro psaní na klavesnici..
    VACA
    VACA --- ---
    FRK_R23: Tvl, dobře ty!
    Ja prave vůbec nevěděl ze to je double tap on home. Proto se mi to ani nepovedlo úmyslně vyvolat..

Ale teď když to vím a taky k čemu to slouží, tak hele to je vlastně dost dobra featura. Na levej horní roh palcem proste nedosáhnou, a dost mě to po přechodu z 5s sralo..

OK!

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BINARY_PARANOIC: ja jsem dal "ios screen goes down" :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    VACA: gůgluj „Reachability“ ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam