• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOXY: Take o tom přemýšlím, za kolik se dá prodat 7, 256gb?
    BOXY
    BOXY --- ---
    PSYKUK:
    PUEBLO: Jo, je to hodně individuální. Já Xr mám a jsem hodně spokojenej. Předtím 6s plus a 7. Je to menší, než dřívější pluskové verze. Ale samozřejmě větší a těžší než non-plus a X. Vydrží to snad tři dny na jedno nabití (večer při normálním používání cca 65-70 %). Fotí naprosto skvěle, pokud oželíš zoom. Za horších světelných podmínek v portrétním režimu i líp než X a Xs. Portrétní režim ale jen na lidi, ne ostatní objekty (ale možná se to vychytá softwarově v budoucnu). Velikost displaye je super, ale zvládl bych i velikost, co má X(s), menší už bych nechtěl. 3D touch zamrzí, ale zvyknout se dá a myslím, že to v budoucnu vyřeší větší podporou haptic touch (dlouhý stisk). Takže pro mě osobně dobrá volba. Cena Xs je už pro mě moc přestřelená. Xr taky není úplně levnej, ale když jsem střelil 7 a doplatil rozdíl, dalo se to.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    PUEBLO: Me kazdopadne prijde Xr uz velky.. Ja nikdy nebyl fanda Plusek.. tohle je skoro tak velky..
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    PUEBLO: diteti bych koupil 4s a nechal si 6s a uzil si pak tyden nekde s rodinkou..)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Mám 6s který asi predam dítěti a váhám :) neutracet a koupit 8cku nebo Xr? Xs a X jsou už za dost peněz na to ze iPhone používám hlavně k telefonování, vyřizování mailu a foceni :) dilema :)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    SUBTITLES017: to prave nechci, to si radsi necham svoji osmicku, jestli mi jako rozumis :)

DOOSH: takze to foti dobre? jen ne genialne jako xs, ale porad skvele? diky
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PSYKUK: kup X... :)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    PSYKUK: já mám Xr v rodině a jestli jsi zatím neměl 3D touch a nechceš optický zoom, tak Xr je super. Já zřejmě odvykačku od 3D touch podstoupím za rok, jestli udělají nějaký podobně "levný" model.

Xr je znatelně větší v ruce než Xs. Taky skvěle fotí ve špatných světelných podmínkách, ale porovnávám vůči svému X. Jak je na tom Xs nevím.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    tak takhle: je tu nekdo spokojenej/nasranej s XR? :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PSYKUK: Tohle sou hrozne individualni veci imho. Urcite je XS lepsi v nekolika vecech. Kazdy si musi vyhodnotit jestli vyuzije to co ma XS a XR ne. Urcite sou to oba dobre telefony, ktere odvedou dobrou sluzbu.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, rozhoduju se mezi XR a XS. Stojej ty prachy navíc za XS za to? Diky za radu od toho, kdo to třeba uz taky resil :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: No jasne, protoze operatori serou na nove technologie dokud nemusej. A jelikoz Apple je prvni ktery zavadi nove veci, byt jeste nemaji plnou podporu (nano SIM, eSim), tak je prechodne obdobi, kdy operatori musi zamakat. Diky tomu ale za rok/dva budou mit eSim s velkou slavou i Samsungy, kteri si jen pockaji az Apple vyslape cestu.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Co čtu tak jen v 10 zemích u 14 operátorů.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: Ano jen eSim, ale ma. Zatim ji v CR podporuje jen T-Mobile, ale casem se pridaji i dalsi operatori. Tohle je problem CR operatoru, ze serou na nove technologie a ne Applu.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Jen eSim ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: iPhone XS, XS Max a Xr dve simkarty podporuji.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ONDRA_99: Tak jsem asi jediný, kdo má 2 čísla a tím pádem musí nosit 2 telefony... Zřejmě to není pro Apple zajímavý use case. Stejně jako nemá dual sim telefony. To je jejich volba, já si zase příště rozmyslím dát 30-40k za telefon, co to neumí.

Jinak technicky může třeba umožnit tu aplikaci pustit 2x v nějakém "jailu", jako to dělá ten Samsung.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Asi debilni dotaz, ale co ma co delat Apple s tim, ze apka (kterou nepsali) umi spravovat jen jeden ucet? Neak nevidim co by jim branilo v tom aby to umeli spravovat.
    FTN
    FTN --- ---
    COWBOY: Ty nechápeš že Applu ujíždí vlak s inovacemi? :)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    COWBOY: Jj to každopádně
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOLCON: Takže když máš jedno číslo, tak je ti tahle fíčura na hovno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam