• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: Ale vinika si mel hned jasnyho a hned musis nadavat.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: je to možný, nedebugoval jsem to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON:
    a neni to tim jak to je napsane? Mam aplikace ktere ma na pozadi a funguji.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Docela mi začíná vadit, jak ios pracuje s aplikacemi na pozadí. Když třeba stahuju onenote z netu nebo běží analýza delší partie v chess.com, musím mít tu aplikaci otevřenou a tlapat, aby to neusnulo. Jinak se to přeruší a jsem v hajzlu...
    MUXX
    MUXX --- ---
    BOD1E: Na ipad je tu teda jina auditko, ale dival jsem se na vyuzity misto v ipadu a prestoze se mi pred lety zdalo 128 overkill, tak z nich dnes zbyva 20gb volneho mista...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MUXX: OK, díky. Zvážím ještě iPad 2018
    MUXX
    MUXX --- ---
    BOD1E: mam stejne podobe stary dite a je spokojeny s 9.7", spis by chtela vetsi. Rozhodne zadny overkill. Akorat je potreba poradny obal - neco jako toto: https://www.aliexpress.com/...2017-hand-held-Shock-Proof-EVA-full-body-cover-Handle/32820047882.html
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    FARFELOO: Je mu 6 let
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BOD1E: Kolik je synovi a proč je 9.5 palců overkill? Podpora tužky je podle mě pro děcka školního věku super...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SWALLOW2: Mne se xs líbí take víc, je praktičtější, menší, a říkáš ze baterie je ok? Co jsem četl tak u xr má baterie o moc větší vydrž a já dávám telefonu vážně celkem zahul
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Prodává se ještě někde iPad mini 4 s menším storage než 128GB? Chci ho pro mladýho k vánocům a 128GB je pro něj overkill. Navíc cenově mnohem lépe vychází letošní iPad ale ten se vyrábí jen s 9,7 palcovým displejem, což je pro syna zase overkill. A má vůbec smysl shánět se po tabletu s čipem A8?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ASAFA: Na XS jsem přešel z SE, tvrdil jsem že nic jiného než SE nechci ale stalo se. A jsem nadsenej jak malej kluk, v jedné ruce se ještě drzi dobře, celodenní pracovní užití vydrží ... přestože jsem.nemel pocit že SE nestíhá, tak tohle je nějak hladší, rychlejší. Na face id a gesta místo buttonu jsem si zvykl dřív než brzo a jak říkám jsem nadšen.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    pockam na povanocni vyprodeje...jestli zlevni X treba na 22k tak asi pujdu do nej...mozna nekde pujdou vychytat splatky bez uroku.

Oproti Xr je mensi, lehci, opticky zoom, atd. viz

iPhone – Srovnání modelů – Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/iphone/compare/
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ASAFA: mne jde i o cenu, takze spis xr ;)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    PSYKUK: Asi mas pravdu. A teď mi jde o to či xr nebo xs. Hlavně o co mi jde je baterka. Telefon ve všední dny v práci jede neustále a nabíjení me ničí, čili xr by bylo lepší. Zároveň ale mám rad velikost ip7. Nic většího bych nechtěl, čili to vychází na xs. Takže sem v řiti.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ASAFA: tak to ja resim jen xs vs xr
    kupovat rok starej model nema smysl
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOXY: Rozumím. Jediné co me odrazuje je větší display, ale baterie je pro me top. Snažím se přijít na rozdíly zda koupit x/xs/xr a neumím se rozhoupat
    BOXY
    BOXY --- ---
    ASAFA: No, já prodal rok a něco starou 7 32GB za 8tis, ale bylo to známýmu, myslím, že by šlo za víc, kdybych chtěl. U tvé 7 256 GB určitě záleží na stáří a stavu, ale myslím, že 10k by neměl být problém.

Co se týče dilematu X vs. Xr., tak je to fakt asi o osobních preferencích. Já chtěl nový telefon, plus pro mě byl nový procesor, focení za horších světelných podmínek, výdrž baterie (kde hodně dělá display, který je u Xr sice LCD, ale navypadá vůbec zle, je větší a má menší spotřebu) a nakonec i cena, která pořád byla o nějakou tisícovku míň, než u rok staré prémiovky. Taky jsem koukal na crash testy a podle všeho by Xr mělo vydržet víc, než X, pokud se tomu dá věřit.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Taky jsem slyšel ze lepší X než xr/xs... sám popravdě nevim...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOXY: Take o tom přemýšlím, za kolik se dá prodat 7, 256gb?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam