• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    FLLIP: ne, pro mamu k Vanocum ;)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PSYKUK: na prodej?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PSYKUK:
    ano
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, jak je to s tou zarukou od Applu jeden rok? Mam tady novej nerozbalenej XR, ovsem nemam k nemu zadnej doklad. To znamena, ze ho aktivuju, prihlasim se svym AppleID a od te chvile mam zaruku 1 rok kdekoliv? Diky :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tohle je taky vtipný...

ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Díky moc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Muzes. Jen naopak to je o krok lepsi. Kdyz ho obnovis, tak pak zadas jmeno a heslo a taky to pujde. Jo a jeste ti bude volat apple pro potvrzeni... ...pokud nemas treba jeste tablet.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Takže bych neměl obnovovat starý telefon do továrního dříve než zprovoznim nový?
    A dekuju za odpověď
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    ideálně přes iCloud. Pokud starý telefon necháš puštěný, tak nový se ti chytne jen že budou blízko sebe a načteš takový mrak teček ("obdoba QR").
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    už léta. Bohužel pro Apple není priorita nějaké lepší fungování funkcí kolem fotek. To je drtí Google (vzpomínky, animace, alba, haraburdí, nabítky na samootočení, ...).
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jak je to prosím vás se zalohou když prechazim na nový telefon? Zazalohuji a muzu pak obnovit tovární nastavení? A poté až propojit nový tel s PC?
    Kdyby případně měl někdo zájem o ip7 256gb tak pošta. Necelé dva roky starý, měněna baterka.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    TRIPLT: Já to samé na whatsapp, už od jedné fotky. Ale ne vždy.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SUBTITLES017: Nedavno mi to delalo, ale po chvili to bylo ok, prisoudil jsem to chybe internetu - download, fotky mam na cloudu :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: děje se to jen od 4 fotek a výš..sorry ze to tu píšu takhle jako dement, jsem na mobilu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: přes imessage
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    děje se to taky někomu?

KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Celkem silne vytizeni je subjektivni. Maily, telefonovani, messaging, navigace u prejezdu. X vydrzi do vecera. Pokud hrajes ultranarocne hry tak asi ne.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Tak jsem si dnes vzal opět do ruky xr a pro me je tohle silena velikost už. Mate někdo reálnou zkušenost s vydrží baterky u xs a u x? Při celkem silném vytížení?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NELDE: Jojo, jak rikam, u eSIM je to vlastne prvne co nezrusil tu starou technologii. Jo, to ze dual sim nemaj je dane tlakem operatoru sem taky nekde drive zaslechl, ale osobne to nemam z zadneho "dobreho" zdroje. Ono stejne jako tu eSIM nekteri operatori neradi vidi prave protoze to zjednodusuje prechod na jineho operatora.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: Tady je jediná a nezměnitelná možnost bezprostředně a tu mám zakliknutou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam