• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JERRYGN: Mel jsem svuj 6+, pak sem chvili mel firemni X a ted mam firemni 8. Baterku muzu soudit jen o vikendu (pres tyden ho mam v praci porad na kabelu). Celkove mne prijde, ze X vydrzelo na baterce o dost dyl. Ve srovnani s 6+ kdyz byl novej a tim X je znat, ze je to slabsi, ale pokud nehraju hry, tak v klidku dam den s tim, ze koncim treba na 40-50% (pouzivam ho hlavne na komzumaci obsahu, clanky, podcasty, ...).
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Ještě jeden dotaz k 8. Starý SE se mi rozbilo, teď chci koupit něco novýho. Ze všeho mi nejlíp zatím vychází 8čka z hlediska poměru cena/výkon (dávat 40k+ za novej telefon je scifi). Jen mě tam trochu odrazuje nižší kapacita baterie - má dokonce menší než iPHone 7, a tak dvě třetiny těch novejch modelů. Máte s tím někdo zkušenosti?

Dík za odpověď.
    SHIN
    SHIN --- ---
    FRANCIMOUR: díky.... ne, myslel jsem toto: https://softfamous.com/iphone-configuration-utility/download/
    ale beztak je oboji bohužel k ničemu, pač jsem myslel, že by s tim mohl jit editovat xsan profil, což nejde
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    SHIN: Myslíš Apple Configurator?
    Apple Configurator – Oficiální podpora Apple
    https://support.apple.com/cs-cz/apple-configurator
    SHIN
    SHIN --- ---
    nemáte prosím někdo "iPhone Configuration Utility" , nemůžu to nikde za boha dohledat. Byla to taková šikovná věc, kterou se daly editovat configuration profiles.

případně dík
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mam doma navic pruhledny kryt na XR a 2x2,5D sklo. Kdyby mel nekdo zajem.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    JERRYGN: Muze a nemusi. iPhone 8 je o 0.2 mm tlustsi, o 0.2mm sirsi a o 0.1 mm delsi. Takze pokud ten kryt je delanej "natesno" tak vzhledem k tomu, ze je to tvrdej material, tak se muze stat, ze tam nevejde.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Dotaz: je kryt na 8 stejnej jako kryt na 7? chci koupit tohle pouzdro a nemají ho nikde přímo na 8...

Pouzdro EVUTECAER KARBON - APPLE iPhone 7+ kryt AP-755-S2-K01 od 1 140 Kč - Heureka.cz
    https://pouzdra-mobily.heureka.cz/...rgkupJU9nLlsi5QgGFPT1zcUI8f3GnpHgLXr4E2hYz0qb6BUwkaAoleEALw_wcB
    BOXY
    BOXY --- ---
    KOC256:
    PUEBLO: Ajaj, tak snad to nebude případ toho odlepování nebo jiná hardwarová záležitost. Moc se mi ho nechce někam na měsíc posílat. Zkusím tedy reset do factory a uvidíme. Teď jsem to sledoval a jednou se zozsvítil a pak párkrát ne. Jako mám na tom nalepený sklo. Tak mě napadlo, že možná to má pak celkově o trošku horší propustnost a pak když se to zamastí od kůže, třeba to má taky efekt. Akorát to je sklo z iStyle asi za několik set, tak se mi moc nechce ho odlepovat a testovat. Ale možní objednám nějaký z Číny za třetinovou cenu a až to doputuje, vyzkouším i tohle. Zatím jsem na žádných Apple fórech nenašel, že by to byla nějaká known issue. Díky a uvidíme, co se bude dít.

JYRKA: JYRKO, kdybys na něco přišel, tak dej prosím vědět.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BOXY: to same mi delala xperia Z3 ... nakonec se prislo na to ze se pomalu odlepuje display a proximity senzor diky tomu nefunguje spravne....tak snad to nebude i tento pripad :(

u toho sony se mi to opakovalo 2x tak mi pak vratili penize za ktere jsem si koupil svuj prvni iphone a od te doby jsem stastny uzivatel funkcniho telefonu :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOXY: dela mi to taky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOXY: Zkus zazalohovat, smazat a obnovit. Toto neni standard.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    BOXY: Ip6s tohle nedela, takze asi naka failure
    BOXY
    BOXY --- ---
    Děje se mi na telefonu iP Xr taková divná věc (resp. alespoň myslím, že není úplně standardní). Když dotelefonuju a dám telefon od ucha nezapne se display sám, ale musím zmáčknout boční tlačítko, abych viděl, jestli druhá strana už položila nebo abych mohl ukončit já. Myslím, že proximity senzor funguje a ani sklo to nějak neblokuje, protože když vytočím číslo a dám to k uchu, tak zhasne. Tak nevím, jestli je to nějaký normální feature nebo něco špatně. Mám pocit, že předchozí iP 7 to nedělal. Máte někdo podobnou zkušenost?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    HERKULES: diky
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PSYKUK: Ta roční ano. Je to podle SN
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    KOC256: takze staci se prihlasit appleid a zaruka bezi? vic resit fakt nemusim? diky
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    FLLIP: ne, pro mamu k Vanocum ;)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PSYKUK: na prodej?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PSYKUK:
    ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam