ERVIN: J n. Taky prave znam lidi ktery na jednu stranu jedou nejnovejsi macbooky, ipady.. a na druhou stranu furt 4(s)..
U nekterejch bych ani nerek ze by v tom snad hraly roli penize, bo kdyz ma nekdo na rangerovera tak asi zas tak hluboko do kapsy neni:D
Trochu si i rikam, ze tyhle telefony museli bejt udelany dost kvalitne, kdyz jim drzej tolik let..
Me ta 5S umrela na desku, prestala pak uz definitivne vnimat simkartu.. Resp furt svitilo “hledani...” i kdyz tam treba ani zadna nebyla..
Vlastne nebyla jedina vec ve ktery by me ten telefon nejak omezoval. Na vsechny moje potreby stacil.. snad jen kapacita 64 uz mi pak byla tesna..
Na druhou stranu abych byl objektivni. Tak vono jedna vec je, kdyz clovek pouziva furt ten stejnej telefon dlouhy leta, ani si moc neuvedomuje ze by to mohlo fungovat zasadne rychleji..
Kdyz pak ale vezme do ruky a zacne fungovat, treba v mojem pripade na 7, tak prvni dojmy jsou jak to najednou vsechno mrska vo dost vic, a velmi rychle si na to zvykne.. krok zpatky na 5S, nebo jeste dal by ted uz asi byl frustrujici.
SE zrovna ale ma HW srovnatelnej se 7mickou, ne?