• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    muze byt. Nech ho nainstalovany ustat a pak uvidis...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Já jenom na zkoušku, ale za hodinu a půl co jsem ho zapl, půlku času z toho se instaloval, půlku jsem ho zkoušel, 44% dolu asi není normální ne?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ASAFA: narocny hry nehraju a xr se teda vubec nezahriva. a ta vydrz baterky je fakt super, nabil jsem v pondeli, telefon docela pouzivam a teprv dnes na obed jsem s 20 % dal znovu nabijet...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    treba pri instalci vetsibo baliku map jo. Narocne hry nehraju
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jen rychlý dotaz prosím. Jak to mate s baterkou na ip x nebo xr xs? Už při instalaci je telefon horký, při hraní je horký hned, proste při zkoušce těch náročnějších věci se telefon zahřívá. Známy říká ze jemu vůbec, jak to mate vy?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    JERRYGN: Kdyztak dej vedet, dokud ty slevy jsou ... tak mi do pm posli link ze smarty.cz.

A to plati pro kohokoliv :) dokud to lze... nejsou velke ale par procent se pripadne hodi.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JERRYGN: No já koupil první generaci od někoho za 500 to mi nepřijde už tak moc. Na druhou stranu se na ni píše opravdu dobře. To byl důvod proč jsem jí doporučil. U všech ostatních co jsem kdy zkoušel bylo vždy něco proč jsem tu danou klávesnici odložil
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    KAZATELL: diky za doporuceni... smart case mam, takze jen dokoupim tu klavesnici (mj. je draha jak prase tedy...)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JERRYGN: Já jsem zkoušel (iPad air 2) různé po kterých se to tváři jako MacBook s nakonec jsem byl stejně nejspokojenější s magic keyboard v kombinaci s smart case jako stojánku
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Dotaz: máte někdo zkušenosti s klávesnicí k iPadu Air? chci totiž prodat svůj notebook, pořídit si herní mašinu, a na rychlou práci v terénu (stačí mi psaní, dělám novinařinu) používat ipad s kláveskou. Za tipy a doporučení budu vděčnej.
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: Google appka a jejich location history?
    MUXX
    MUXX --- ---
    DIE_DIE: Tady to mi prislo zajimavy. Akorat jsem se nedostal k tomu zjistit co znamena “repasovany”. https://m.gigacomputer.cz/telefony/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jestli nekdo znate (znali jste) aplikaci MOOVS. Dokazete doporucit neco podobneho. V podstate chci co nejjednoduzsi prehled o tom kde jsem byl a v kolik jsem prisel a odesel. Kvuli dochazky potrebuji zpetne zjistivat v kolik jsem nekam prisel a v kolik odesel...

To ze tam bude nejaky graf nebo TOP 10 je jen bonus.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    nekdo na prodej i7 za nejakou peknou vanocni cenu? :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jde nějak ze zdraví zjistit např. celková naplavana, nebo nachozena vzdálenost za rok/měsíc/tyden? vidím všude jen průměry, ale ne celkovou vzdálenost (jediné co me napadá je secist všechna data, ale to mi přijde dost debilní)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: FYI - nakonec šlo provést sign off přes WiFi a po následném novém sign in už se už zdá vše OK i po LTE, tak snad solved.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hmm, tak to zlobí jenom na LTE. Ale data mám přitom všude povolený, přemýšlím jestli nezkusit reset všech nastavení.. ale moc se mi do toho nechce když nevím zda to něco vyřeší :/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Po aktivaci family sharing se mi hlavní účet na telefonu nějak divně kousnul: AppStore mě sice vidí ale nerozpozná na platby, pokus o odhlášení/přihlášení chce zadat pass a pak selže (resp. vrací chybu), pokusy přes nastavení/účet a pak náhledy na detaily nic nedělají (resp. něco nového se pokusí otevřít ale hned to spadne) a nepomáhá ani reset či off/on telefonu..
    Co s tím? :(
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Jestli se nepletu tak právě jsem na Primě viděl reklamu na Monetu a platilo se tam Apple Pay
    TIGU
    TIGU --- ---
    DUKED: Tak zrovna v Německu před pár lety nevěděli, že existuje Visa a MasterCard... měli vlastní platební systém. Se nedivím, že se to protáhlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam