• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUKED
    DUKED --- ---
    Vcera psala zena do istyle mail, napsali ji, ze kdyz dnes telefon prinese, o vikendu bude baterka vymenena. Dnes kolem pate ho tam donesla, technici pry konci ve 3. Nahradni SE za 50kc/den, zaloha 3k. Vankovka, Brno
    MUXX
    MUXX --- ---
    VENIKA: Dneska jsem sel v Brne kolem iStyle a trva to cca hodinu a mam se nejdriv objednat pac maji plno.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    WERT: Delaji to i na pockani.
    WERT
    WERT --- ---
    TRIPLT:
    FLLIP: a vite jak dlouho to trva ta vymena baterie?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Zaběhnul bych s tím do iStyle, případně ITS. Do konce roku je mění za asi 790kč.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HAVANA: Do konce roku v autorizovanem servisu - 50% sleva, podminky zadne :)
    Zaruka na baterii je tusim jen pul roku, takze to ze to mas v zaruce jeste pul roku vlastne v tomto pripade uz nic neznamena...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jak presne funguje ta vymena baterie u telefonu? mam SE, jeste pul roku v zaruce, kupovany v mironetu. muzu s tim zajit kamkoliv do autorizovanyho servisu a vymenej ji, nebo musim pres mironet? a jaky jsou podminky stavu baterie?
    BOXY
    BOXY --- ---
    ASAFA:
    PSYKUK: Souhlas, mám Xr a při normálním používání nehřeje vůbec. Teď po deseti hodinách bez nabíječky 76 %.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    muze byt. Nech ho nainstalovany ustat a pak uvidis...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Já jenom na zkoušku, ale za hodinu a půl co jsem ho zapl, půlku času z toho se instaloval, půlku jsem ho zkoušel, 44% dolu asi není normální ne?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    ASAFA: narocny hry nehraju a xr se teda vubec nezahriva. a ta vydrz baterky je fakt super, nabil jsem v pondeli, telefon docela pouzivam a teprv dnes na obed jsem s 20 % dal znovu nabijet...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    treba pri instalci vetsibo baliku map jo. Narocne hry nehraju
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jen rychlý dotaz prosím. Jak to mate s baterkou na ip x nebo xr xs? Už při instalaci je telefon horký, při hraní je horký hned, proste při zkoušce těch náročnějších věci se telefon zahřívá. Známy říká ze jemu vůbec, jak to mate vy?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    JERRYGN: Kdyztak dej vedet, dokud ty slevy jsou ... tak mi do pm posli link ze smarty.cz.

A to plati pro kohokoliv :) dokud to lze... nejsou velke ale par procent se pripadne hodi.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JERRYGN: No já koupil první generaci od někoho za 500 to mi nepřijde už tak moc. Na druhou stranu se na ni píše opravdu dobře. To byl důvod proč jsem jí doporučil. U všech ostatních co jsem kdy zkoušel bylo vždy něco proč jsem tu danou klávesnici odložil
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    KAZATELL: diky za doporuceni... smart case mam, takze jen dokoupim tu klavesnici (mj. je draha jak prase tedy...)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JERRYGN: Já jsem zkoušel (iPad air 2) různé po kterých se to tváři jako MacBook s nakonec jsem byl stejně nejspokojenější s magic keyboard v kombinaci s smart case jako stojánku
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Dotaz: máte někdo zkušenosti s klávesnicí k iPadu Air? chci totiž prodat svůj notebook, pořídit si herní mašinu, a na rychlou práci v terénu (stačí mi psaní, dělám novinařinu) používat ipad s kláveskou. Za tipy a doporučení budu vděčnej.
    MUXX
    MUXX --- ---
    MUXX: Google appka a jejich location history?
    MUXX
    MUXX --- ---
    DIE_DIE: Tady to mi prislo zajimavy. Akorat jsem se nedostal k tomu zjistit co znamena “repasovany”. https://m.gigacomputer.cz/telefony/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam