• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    JERRYGN: Nejde
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    dotaz: je možno nastavit otevírání pomocí touch ID, a přitom tam zadat "require passcode" až 15 minut? v současný chvíli totiž když zvolím v sekci touch id "iphone unlock", tak mám možnost jen "immediately". a mě by vyhovovalo, kdyby to bylo těch 15 minut...
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KOC256: Pouzivam klavesnici gboard, dnes jsem si vsiml v portrait modu (nevim jestli ee mu tak rika, proste ten na vysku) mi backspace smaze 4 znaky a ne jeden ( ne vzdy ale vetsinou) . V landscape je to ok. Nezazil nekdo? Treba jsem si to nekde nastavil, ale netusim kde.. dik za rady
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    teplejsi byl ale nijak ze bych to nazval "hořel"...
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Přátele, mohu se zeptat, když jste poprvé spustili vás nový telefon a začala instalace, zahrival se vám? Už jednou mi vyměnili kus za nový, ale při určitých aplikacích se zahřívá opravdu silne stále. Navíc i když ho zapnu a instaluje se, hoří také.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    ICARUS: fuf, abych tady pomalu zverejnil nejakej svuj vzorecek pro vypocet .)

Vnimam to takhle - mrknu na eBay za kolik se prodavaji v aukci, nebo refurbished - to je neco kolem 12-16, podle velikosti pameti + opotrebovanosti. K tomu na cesky prostredi prihodim 2kkc a vsichni se tvari spokojene (presne jak pise Psykuk - lidi maj pocit, ze kdyz nakupujou v CZ, tak je to jakoze "lepsi"). Nutno podoktnout, ze na tom eBayi dostavate 6-12 mesicu zaruku, takze kdo neni linej, radsi pude na eBay
    PSYKUK: jak kdy! :D
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EX_ESKADR: diky. tak to prodam jeste starsi bednicku Bose a budu milionar ;)
    ale na aukro asi seru, tady na nyxu je dycky lepsi domluva
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    EX_ESKADR: A kolik za rok starou 8+ s 91%? Premyslim o upgradu, ty tlusty ramecky me dost irituji.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    PSYKUK: to je tak za problemovou 5-6, SEcko je v podstate jeden z nejuspesnejsich "lowend" telefonu.
    Na Aukru.cz budes mit uspech myslim
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EX_ESKADR: supr, cekal jsem tak tri az ctyri ;))
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    PSYKUK: 5-6k, neurazis a nejsi za mrdku :)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, poradite mi nekdo prosim, kolik zhruba dat cenu pri prodeji SE 64GB s kapacitou baterky 91 %? Predem diky
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WERT: pisou neco o trech letech od prvniho MO prodeje, vyplnis seriovy cislo a rekne ti to jestli mas narok na vymenu

Program řešení problémů s nečekaným vypínáním iPhonu 6s – Podpora Apple
    https://www.apple.com/cz/support/iphone6s-unexpectedshutdown/
    WERT
    WERT --- ---
    ICARUS: 6s v ramci prvniho roku nebo to plati i po?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ICARUS: jojo, to je ono a furt to plati
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    FELCARKILLER: To je ten narok pro 6s, nebo je to jeste neco jineho?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ICARUS: popravde moc tomu taky neverim, me hlasi kondici 80%
    ale vybiji se to pomerne dost rychle a navic pri 30% se telefon vypina

nastesti jsem tedka zjistil, ze mam narok na vymenu zadarmo, tak toho vyuziju :-)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jak moc se da verit te kondici baterie? Mam 8+ cca rok a kondice hlasi 91%, nicmene pocitove to snizeni kapacity je nekde na 60-70% puvodniho stavu. Ma cenu menit baterii uz ted, nebo se to jeste casem zhorsi?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    SKAFF: A staci takove reseni? Protoze uprimne nevim, jak jinak to resit, nikdy jsem 3 monitory neprovozoval
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    MATESISKO: Je to tim. Kombinaci HDMI a VGA nezvlada, pokud jsou oba monitory pres VGA, tak se probouzi korektne a vsechno je na svym miste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam