• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_99: Fakt? :O ja mam teda aktualne historii starou jen 2 tydny... zvlastni, uvital bych klidne i delsi :)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    ONDRA_99: Teď mi došlo, ze mám úplně plnej iCloud. Nemůže to bejt tím, ze se to nezalohuje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Aha. Restart?
    Mam 31.12.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Spis bude nekde chyba, ja na soucasnem telefonu mam historii za celou dobu co telefon mam (u tohohle to je aktualne 6 mesicu) a vim, ze sem u starsich telefonu mival tu historii i starsi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NATURALPLAST: Hmm. To nejspise nebude spadat do: delame to jednoduse pro vetsinu... osobne nemam duvod resit vic nez poslednich par hovoru. Zbytek je pro me rychlejsi najit pres spotlight (ci jaxe to jmenuje).
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    ONDRA_99: Super! Dekuju! Pokusim se to vymenit.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DARKINA: Tak 7 bude rychlejsi (je to o rok novejsi model). Jinak krom dvou cocek fotaku (coz otazka jak moc je "dulezity"), tak plusko ma vetsi baterku (vydrzi podle me znatelne vic, srovnavam 6+ kdyz byl novy vs. soucasna 8 co mam). Jinak si neuvedomuju ze by tam byl neaky velky rozdil, nektere apky umi lanscape mod na Plus, ale ne na tom mensim (nebo tam treba zobrazi min dat), ale zase otazka jak moc to clovek potrebuje u telefonu.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Mam takovy dotaz, v praci jsem vyfasovala novy 6s plus, nicmene jak jsem zvykla na svoje 5se, tak je to pro me dost velky padlo. Premyslim, ze bych si to nechala vymenit za tu mensi 7. Limit mam 500€, takze asi jina varianta neni. Do kteryho byste sli? Je v nich nejaky rozdil krome velikosti? Diky
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    Jak vypnout automaticke zalohovani v iTunes ?
    Kdyz pripojim iphone k notebooku, automaticky naskoci synchronizace-zalohovani, to trva pulhodiny a pak vypadne hlaska "v pocitaci neni dostatek volneho mista" (aby ne, kdyz to tam porad kopiruje 40GB). Chci si jen nahrat (synchronizovat) novy pisnicky do mobilu. Nejde to nejak bez toho, aniz by se vytvarela zaloha? Dekuji
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Jde nějak v historii hovoru nastavit aby mě to ulozavalo třeba i 2 měsíce starý hovory? Teď mám poslední v historii 8.1.2019, což je fakt žalostně málo.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Apple si naběhl. Musel levně měnit baterie a prodal méně nových iPhonů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/telefony/apple-iphone-vymena-baterii.A190119_190814_telefony_ram
    Možnost obměny napájecího článku za 29 dolarů skončila posledního prosince, ovšem celkový účet je značně vyšší. Baterie totiž byla vyměněna 11 milionům iPhonů.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    no prakticke ale mi to prijde dost nevzhledne. Nabijecnu mam, tak asi zatim nepotrebuji. Diky za info...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    RIGGAD Prac. lampa LED s bezdr. dobíjením - IKEA
    https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/60385636/

Ale to neni na nocni stolek ne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    odkaz prosím...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    SICKBOY4000: Skoda ze ty jejich qi nabíječky nefunguji s Apple Watch
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    IKEA začala v Česku prodávat certifikovaný Lightning kabel. Stojí 199 korun a měří 1,5 metru - AppleCrunch
    https://www.applecrunch.cz/...rodavat-certifikovany-lightning-kabel-stoji-199-korun-a-meri-15-metru/
    MUXX
    MUXX --- ---
    KAZATELL: Pravdu mas, nabizi to jenom pro kreditky. U nich ten apple pay dava smysl. Snad za to nebudou chtit nejaky premium ucet nebo poplatky.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MUXX: Já mám českou a žádnou nálepku od nich nemám a když jsem se na ni ptal, tak že nic takového nemají. Jinak mě osobně by to stačilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam