• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ja mel 6+, pak chvili X (genialni rozmery pro me) a ted mam 8 a to je hrozne maly.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    ASAFA: Nadaval jsem ze nedelaji nejake nove SE ktery jsem mel, potom jsem dostal sluzebni XS, rikal jsem si darovanemu koni .... , ale uz po tydnu kdyz jsem vzal do ruky synuv SE tak jsem si rikal jak jsem to mohl pouzivat :) je to super ... :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SUBTITLES017: Prave:)) já tu mám stále tu 7 a pořad si ji beru do ruky a úplně je to super stroj. Takže xs asi půjde.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ASAFA: je to ozvyku.. ja mam x a přecházel jsem z 6s..taky se mi zdalo ze začátku těžký, ale dneska uz nad tím vůbec nepremyslim.. ale pravda je, ze kdyz si vezmu do ruky přítelkyně 6s, tak je to kurva znát :-D
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    HAVANA: To jsi můj člověk. Na me akorát ta 7. Měl jsem predtim xs jen chvíli v ruce a nepřišlo mi zdaleka tak těžké a velké jako je.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ASAFA: Mě přijde velký všechno mimo SE :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Chtěl bych se jen zeptat na názor. Sehnal jsem velice výhodné xs s tím, ze když mi nebude vyhovovat, prodám ho. Přešel jsem ze 7. Vše jsem si několikrát pročetl, naše weby a zahraniční a nic nového jsem se nedozvěděl. Jde mi o to, ze ta sedmicka je proste takový zlato. Neváží skoro nic, šlape krasne, skladna a praktická.
    Xs má skvělou baterku i display, to ze lítá je samozřejmost, ale přijde mi strasne těžká, velká a třeba v létě do kapsy u kratasu dost nepraktická. Co si myslíte vy? Dumam zda to xs střelit či ne.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HOLAKAC: Apple má jinej Jack, projevuje se to tak že nefunguje mikrofon, šumění by mělo bejt něčím jiným. Zkus možná pročistit tu díru na Jacka. No....a nebo se posuň z roku 1950 do novyho tisíciletí a kup si bezdrátový ;)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAZATELL: dík, ale nejsem z Phy a už jsem si je objednala ;)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KAZATELL: nn mám u sebe 2tel (iphone SE, sony xperie) a notas, a oboje sluchatka z jinejch telefonu nefungujou uplne koretkne - kdyz je telefon v naprostym klidu tak hrajou OK, ale jakmile trochu hned jackem, zacnou sumet/praskat. Takze na nejaky noseni v kapse apod. k nicemu. Jeste zkusim doma najit nejaky jiny sluchatka nez od jinejch telefonu :/
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HOLAKAC: Nemáš v tom prach?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    HOLAKAC: Myslím že apple má jiného jacka, ale nevidím důvod proč by to mělo šumět
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    rozpadlo se mi sluchatko u earpods, letmo jsem zapojil par jinejch sluchatek a nevím jak je to mozny, ale ruzne sumej atd., nefunguje mikrofon apod. (pravda, jedny byly od nejakyho samsung tel. a druhy od sony tel..:-) To je potreba aby byly nejak apple certifikovany ? Existuje nejaky zasadni duvod kupovat lighting sluchatka ? (Mam SE takze 3.5 jack mam..)
    BOXY
    BOXY --- ---
    KRKA:
    PUEBLO: Jo, vyměnit Facebook app za bookmark (nebo v mém případě třeba aplikaci Friendly) určitě pomůže. A projet i ostatní žrouty baterky.

A vím, že tohle asi není úplně odpověď, kterou hledáš: Ale mě nejvíc v tomhle zafungoval upgrade na Xr - večer kolem 70 %. Při stejném používání musela dřívější 7 na nabíječku často už odpoledne, aby se večera vůbec dočkala.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mel jsem 6s, vymenena baterie... umiralo to pred ocima. Telefon jsem prenechal brachovi, vymenil baterii umira to dal pred ocima. Cista instalace apod.... Bud to zere software sam o sobe nebo "opotrebovane jadro telefonu" :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: Třebas jsem teď zjistil ze facebook app mi zrala 10% na pozadí imrvere...tak jsem to teď vyměnil za Safari bookmark na web verzi (zálohovat se do fb přes Safari > sdílet>přidat na plochu) a uvidím jaký buď rozdíl
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KRKA: Ahoj, podívej se do nastaveni > baterie které aplikace ti žerou nejvíce. Některé jedou na pozadí furt
    KRKA
    KRKA --- ---
    asi takova omleta otázka, ale jak jste na tom s vydrží baterky? Měla jsem 6s, vybitej neustále, aspoň 2x denně (plus přes noc samozřejmě) na nabíječce, teď 7ka a stejně mi nevydží při standard užívání do večera … Nevim, ale kolem mě co maj lidi jiné tel. jsou v pohodě, já už nevím co dělám špatně :) přitom mam skoro vše pro úsporu baterie vypnuté .. sere mě to :-/ diky
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: Šroubováčky klidně mužů půjčit. Možná i jeden dát a přídavku taky (koupil jsem normální přídavku za 5kc) a víc v podstatě není potřeba
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    QUADRANT: slibem nezarmoutíš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam