• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO: Třebas jsem teď zjistil ze facebook app mi zrala 10% na pozadí imrvere...tak jsem to teď vyměnil za Safari bookmark na web verzi (zálohovat se do fb přes Safari > sdílet>přidat na plochu) a uvidím jaký buď rozdíl
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KRKA: Ahoj, podívej se do nastaveni > baterie které aplikace ti žerou nejvíce. Některé jedou na pozadí furt
    KRKA
    KRKA --- ---
    asi takova omleta otázka, ale jak jste na tom s vydrží baterky? Měla jsem 6s, vybitej neustále, aspoň 2x denně (plus přes noc samozřejmě) na nabíječce, teď 7ka a stejně mi nevydží při standard užívání do večera … Nevim, ale kolem mě co maj lidi jiné tel. jsou v pohodě, já už nevím co dělám špatně :) přitom mam skoro vše pro úsporu baterie vypnuté .. sere mě to :-/ diky
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: Šroubováčky klidně mužů půjčit. Možná i jeden dát a přídavku taky (koupil jsem normální přídavku za 5kc) a víc v podstatě není potřeba
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    QUADRANT: slibem nezarmoutíš :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: aktualizoval jsem včera a zkoušel jsem tu apku i po aktualizaci a nešla.. pak jak jsi psal, ze tobě jde jsem ji zkusil znovu a sla.. ted uz běhá v pohodě
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    mi jede iPhoneX, jinak je nová aktualizace na 12.1.3.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    KAMIONG: Koupíš v každým druhým obchode kde se zabejvaj servisem, prodrjem mobilu, ale určitě třeba i na alze to budou mít. Stačí Zadat do Google ,,sada na opravu iPhonů,,. Stojí od 50 Kč.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    NATURALPLAST: No to je lákavá nabídka, ale co ty šroubováky, a pod.? Přísavka na vyjmutí displeje? Zrovna video, které jsem viděla, bylo z kanálu ifixit a fakt to vypadá jednoduše... :).
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    KAMIONG: Je to fakt jednoduchý. Každopádně bych se vyprd na YouTube a dělal to podle ifixit.com.

Jestli chceš, mám tady nějaký origo kamery. Klidně ti jednu venuju.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: mně už taky.. divný
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Nefunguje mi zadní kamera na 5S, nová se dá pořídit do 400,- a na YT je mraky návodů na výměnu. Jak moc je náročný opatřit si potřebné nástroje k výměně? Např. hvězdičkový šroubovák a pod? Návod totiž vůbec nevypadá složitě, tak si říkám, že bych to zkusila...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: IPhone 7
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Mně funguje.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    SUBTITLES017: Teď jsem se chtěl na to také zeptat :D
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SUBTITLES017: Taky padá, nejspíš po aktualizaci
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    SUBTITLES017: Jop. Padá mi taky.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    funguje vam na ios Google překladač appka? mne padá při startu, u pritelkyne to stejne.. ios 12.1.2 iphone x/6s
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    NATURALPLAST: bohužel, iPhone zobrazuje pouze posledních 100 hovorů (příchozích, odchozích i zmeškaných dohromady).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_99: Fakt? :O ja mam teda aktualne historii starou jen 2 tydny... zvlastni, uvital bych klidne i delsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam