• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KARYSLAV: alza.cz ? 14dní na vrácení...:P
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MATESISKO: Já jsem tento tweet našel až dneska, ale poprvé jsem se s tím setkal na fb, kde ten člověk psal že se jedná o betatest, ale že se do toho dá přihlásit. Než jsem se stihl zeptat příspěvek zmizel a tak to právě zkouším jestli to tady někdo neví
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    MATESISKO: Já jsem tento tweet našel až dneska, ale poprvé jsem se s tím setkal na fb, kde ten člověk psal že se jedná o betatest, ale že se do toho dá přihlásit. Než jsem se stihl zeptat příspěvek zmizel a tak to právě zkouším jestli to tady někdo neví
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KAZATELL: V komentarich nize pise, ze jde o betatest
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Potřeboval bych na týden půjčit 27" imac (může být klidně ta nejnižší varianta, potřebuju to jen na demonstraci webů). Budu na akci, kde jsem chtěl ukázat jeden náš novej produkt, a nemám 27".

Je někdo, kdo to půjčuje? I na takhle krátkou dobu? (jsem v Brně)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Navim mozna neak jo. Jak je to s Apple Pay sem z dev pohledu nezkoumal (protoze je to neco s cim se v nejblizsi budoucnosti potkat nepotrebuju). Ja koukal jen na moznosti co a jak strcit do Apple Wallet (jakozto "radovy vyvojar") a to ti umozni tam nacpat jen par zakladnich typu a jen par zakladnich typu kodu.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: Těžko říct, ale vzhledem k tomu, že ty jejich čtečky asi před 4 měsícema měnili a žádnou optiku nemají, tak by to bylo divné, kdyby to teď měnili znovu. Nemůže to být spíš právě pod záštitou Apple Pay?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Vsak otazka je, jestli neudelaji moznost, ze tam bude neaky qr kod a ten bude slouzit k autorizaci (revizor si ho nacte a zobrazi se mu, ze je ta karta platna).
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    KAZATELL: Super, tak snad to brzy spustí.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MUSHKA: To se priznam ze netusim, ale mozny to je. Ale kdyz nebudes mit litacku navazanou na platebni kartu, tak (aspon podle soucasnych moznosti) to tam podle me nejsi schopna nacpat. Ja mam rozdelanou jednu vec do Apple Wallet a treba sem tam narazil i na to, ze "klasickej" carovej kod tam neni oficialne podporovanej (celkove je podporovanych dost malo formatu toho kodu oficialne).
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    ONDRA_99: Mně přijde tak nějak logické, že když teď při kontrole revizora stačí ukázat platební kartu (na kterou je nahrána lítačka), kterou si on načte do terminálu a ověří, jestli mám platný průkaz, tak když budu mít nahranou kartu v mobilu, tak mu prostě nechám načíst přes wallet tu platební kartu.
    Samozřejmě nevím jak to přesně funguje, ale bylo by to takhle super :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Tady se muzes podivat, co je podporovane podle aktualni dokumentace:

Wallet Developer Guide: Pass Design and Creation
    https://developer.apple.com/...hive/documentation/UserExperience/Conceptual/PassKit_PG/Creating.html
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: No Apple Pay je jejich interni sluzba, to ani nahodou neznamena, ze ty stejny moznosti budes mit i jako developer.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: No applepay bude taky ve wallet,, takže to nebere jen čárové kódy
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL, MUSHKA: No oboje je "magneticke" ne? Pokud sem neco neprehledl, tak do Wallet jdou dat jen veci co se autorizuji "carovym kodem". Takze to podle me technicky nejde aktualne.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    KAZATELL: jestli zjistíš jak, tak doufám, že se podělíš.. taky by mě zajímalo.
    Případně pokud mám lítačku spárovanou s platební kartou, tak bude stačit mít ve Wallet tuto kartu pro případné kontroly?
    EFESH
    EFESH --- ---
    LOJZAK: to hádám asi určitě ano...? Je to prodej Vodafonu, podívám se
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    EFESH: plati nato klasicka 2leta zaruka?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Umíte někdo do aplikace Wallet dostat i Lítačku? Viděl jsem to na pár screenech, ale návod nikde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam