• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Vsak otazka je, jestli neudelaji moznost, ze tam bude neaky qr kod a ten bude slouzit k autorizaci (revizor si ho nacte a zobrazi se mu, ze je ta karta platna).
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    KAZATELL: Super, tak snad to brzy spustí.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MUSHKA: To se priznam ze netusim, ale mozny to je. Ale kdyz nebudes mit litacku navazanou na platebni kartu, tak (aspon podle soucasnych moznosti) to tam podle me nejsi schopna nacpat. Ja mam rozdelanou jednu vec do Apple Wallet a treba sem tam narazil i na to, ze "klasickej" carovej kod tam neni oficialne podporovanej (celkove je podporovanych dost malo formatu toho kodu oficialne).
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    ONDRA_99: Mně přijde tak nějak logické, že když teď při kontrole revizora stačí ukázat platební kartu (na kterou je nahrána lítačka), kterou si on načte do terminálu a ověří, jestli mám platný průkaz, tak když budu mít nahranou kartu v mobilu, tak mu prostě nechám načíst přes wallet tu platební kartu.
    Samozřejmě nevím jak to přesně funguje, ale bylo by to takhle super :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: Tady se muzes podivat, co je podporovane podle aktualni dokumentace:

Wallet Developer Guide: Pass Design and Creation
    https://developer.apple.com/...hive/documentation/UserExperience/Conceptual/PassKit_PG/Creating.html
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL: No Apple Pay je jejich interni sluzba, to ani nahodou neznamena, ze ty stejny moznosti budes mit i jako developer.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ONDRA_99: No applepay bude taky ve wallet,, takže to nebere jen čárové kódy
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAZATELL, MUSHKA: No oboje je "magneticke" ne? Pokud sem neco neprehledl, tak do Wallet jdou dat jen veci co se autorizuji "carovym kodem". Takze to podle me technicky nejde aktualne.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    KAZATELL: jestli zjistíš jak, tak doufám, že se podělíš.. taky by mě zajímalo.
    Případně pokud mám lítačku spárovanou s platební kartou, tak bude stačit mít ve Wallet tuto kartu pro případné kontroly?
    EFESH
    EFESH --- ---
    LOJZAK: to hádám asi určitě ano...? Je to prodej Vodafonu, podívám se
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    EFESH: plati nato klasicka 2leta zaruka?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Umíte někdo do aplikace Wallet dostat i Lítačku? Viděl jsem to na pár screenech, ale návod nikde
    FARGO
    FARGO --- ---
    Potvrzeno: Apple Pay v České republice odstartuje 19. února v 6:00
    https://www.letemsvetemapplem.eu/...potvrzeno-apple-pay-v-ceske-republice-odstartuje-19-unora-v-600/
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    HOLAKAC: to jsem se nekoukal, upravuju.. a teda odpověď je, že někde jsou tak drahý ;)
    A asi to bylo spíš jen to předražené Xko..

A já se přidám s nabídkou takto (nové, zabalené s dvouletou zárukou Vodafone):
    Apple iPhone XS 256GB, stříbrná za 31.877 Kč případně i jiné modely (nemusí být iPhone) za nižší ceny než je standardní nabídka..
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MUSHKA: ne že bych chtěl být hnidopich, ale
    https://mobilni-telefony.heureka.cz/apple-iphone-x-256gb/ 25k na nějakejch sranda shopech a 27k na "seriozních" shopech. To jsou operátoři tak drahý nebo tam něco přehlížím ?
    EFESH
    EFESH --- ---
    mam moznost si v ramci novyho tarifu k vodafonu koupit tel se slevou, napriklad
    6s 32GB za 5977,-
    7 32GB za 9477,-
    8 64GB za 14977,-

tel nepotrebuju, ale klidne to vemu a za totoznou cenu, nerozbalene, preprodam dal.
    Mel by tu nekdo zajem?
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    VENIKA: Zkusil jsem to, jen jsem to poprepinal a funguje to. I hudba. Tak moc dekuju :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    STOOPA: Zkus obecne/zpristupneni/smerovani hovoru. Ale to moc nevysvetluje tu hudbu :/
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    Mám dotaz..telefon mi nehraje z reproduktoru, ani pri telefonatech, porad jsou zapnuta sluchatka, i kdyz nejsou pripojena. Restartoval jsem, obnovil nastaveni, vycistil konektor. Neda se prepnout sluchatka x reprak? Nevim co s tim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam