• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak hlasim ze vcera jsem zalozil kreditku u monety a dneska s tim uz platim! :)
    Moneta jako jedina banka podporuje pridani karty primo z IOS aplikace, takze ji nemusim mit doma vyzicky.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: S macbookem to dunguje nasledovne....
    -> Eshop s podporou applepay
    -> karta ve wallet na macbooku
    -> kliknes na zaplatit applepay, potvrdis touchid a mas zaplaceno :)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KOC256: Třeba to, že platíš právě přes Apple Pay, tzn. že při platbě už nezadáváš kartu napřímo obchodníkovi/platební bráně, nemusíš ji mít uloženou v browseru, případně přímo v e-shopu (takové ty rychloplatby na alze, mallu,...).
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    PUEBLO: Odkud máš ten text o twistu?
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: Ja prectu, seznamim se s technologii, pak se pripadne doptam na veci, ktere mi nejsou jasne. Nestavim se tady do role odbornika na bankovni sektor. V listopadu 2014 mi prisla postou 6 (ne vetsi telefon po 4s, ne vic jader, ne vic ram), hlavni duvod koupe pro me byl apple pay. Z dnesniho pohledu to uz pusobi naivne, apple pay k nam prislo vcera. Mel jsem ale 4.5 roku cas sem tam neco o te technologii precist, kouknout na nazory lidi, kteri maji moznost apple pay pouzivat na denni bazi. Cili dotazy typu v cem je jine mit kartu v pocitaci a ve wallet, nebo prirovnavani k bezkontaktni nalepce... bez utoku, je to trosku mimo, aspon z meho pohledu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    ne, nebo nevim co myslis.

Zrejme jen neco prehlizim... Ale od toho jsem na diskuznim foru ne? :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: Cetl jsi o tom neco vic aspon trosku? Jak to cele funguje?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    K4N3C:
    Tak to možná nechápu. Kartu jsem mohl mít uloženu i dneska. Co se s apple pay mění?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Rok 2019 bude pro nektere banky zasadni...

Twisto chce dohnat a predehnat Revolut a Curve a implementovat to nejlepsi z techto sluzeb
    AirBank chce vice funkci jako investovani, virtualni debetni karty
    atd..

cesky klient bohatne a je vic a vic digitalni...chytre bankovni domy pujdou s dobou..

hloupe budou zaostavat a ztracet...mrzi me ze "moje Raifka" je mezi tema dinosaurama
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GIINGGER: nalepka je takove oldschool siditko :] pro me, majitele AppleWatch je zasadni vychytavka :) A to prece jsme my, majitele iphonu, milovnici inovaci za vsechny prachy, ne? :))

Tohle me hrozne pobavilo

“Úspěch Apple Pay předčil naše očekávání. Již od ranních hodin se strhla vlna zákazníků, kteří si přidali Twisto kartu do svých mobilních telefonů. Polovina z nich již platbu také vyzkoušela. Těší nás enormní nárůst nově registrovaných uživatelů, jejichž banka Apple Pay nepodporuje. Zajímavostí je, že mezi těmito novými zákazníky je také řada vysoce postavených manažerů těchto bank,” říká Michal Šmída, zakladatel a CEO Twista
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    SICKBOY4000: Do RB jsem dnes volal a údajně až konec roku 2019 :-/
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    KOC256: A co je na tom spatne? Logo uvidis na e-shopech a pak tam muzes zaplatit z Macu (navic funguje sparovani blizkyho zarizeny, na kterym mas ve walletu apple pay kartu ulozenou)..
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PUEBLO: Zas tak horky to podle me nebude, pro vetsinu lidi to bude imho spis "nice to have" vychytavka nez ze by kvuli tomu menili banku, a kdo je nedockavej muze to docasne resit tim Twistem. RB ma navic myslim ty bezkontaktni nalepky, takze si to clovek muze placnout na telefon a ma vlastne tu samou funkcionalitu.
    PAYA
    PAYA --- ---
    KOC256: Super, takze muzu platit i iMacem?? ;-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOC256: normalne...prijdes do obchodu, vyndas z batohu macbook, prilozis na bezkontaktni terminal a potvrdis enterem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ERSTE PREMIER
    Jak budu platit MacBookem?
    A kde uvidím toto logo?

DUKED
    DUKED --- ---
    BRUSINKA: Samozrejme, kdyz tam mas vic karet, zvolis si default kartu. Pokud se rozhodnes platit jinou, tak bud dvoj klik na touch id, nebo bocni tlacitko v pripade face id a vyberes kartu, kterou chces zaplatit. Funguje to uz 4.5 roku...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    GIINGGER: Snad jo. Teď mají těžkou hlavu. Určitě ztratí nějaké klienty tak uklidnuji a slibuji :) uvidíme
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    PUEBLO: V RB jsem se na to ptala asi pred dvema tydny a rikali ze cerven-cervenec, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam