• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUXX
    MUXX --- ---
    DAWIDOS: Start terminaly muzou chtit pin. Overeno na benzince.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: Ano. Bez PIN. Face ID (pripadne otisk) uz je pro banku dostatecny dukaz, ze jsi to opravdu ty.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Apple pay je něco jinýho než bezkontaktní platba kartou. Limit tam není, ověřujes se touch id a ne pinem
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KOC256: U apple pay? Zadna hranice neni ne? Respektive authorizujes vse od 0, otiskem nebo face id. Teda tak to chapu ja ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nevite za jakych pravidel se musi pri placeni telefonem udavat PIN? Dneska me prekvapila plna nadrz bez PINu...
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    číslo 5 žije!!! :D Fakt se mi ulevilo!
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ONDRASEEEK: zkusím, zatím mi navíc stávkuje aktualizace itunes, nejde nainstalovat. Tak to vypadá na delší proces :(
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KAMIONG: zkus udelat rozborku a sborku jeste jednou, mozna jen spatne zasunuty nejaky kablik...
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    EX_ESKADR: zatím mi to nahlásilo chybu 9, tak tomu ještě dám pár pokusů podle apple support. Ach jo. Pýcha předchází pád, byla jsem včera tak hrdá, že jsem to rozdělala a smontovala, aniž bych urvala kabely, a teď tohle :/. Navíc tu mám jako náhradní mobil android, kterej jsem nikdy neměla a dost mi leze na nervy...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KAMIONG: vubec. Ale drzime palce! ..at si to nebrickneš
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    mayday - otevřela jsem svůj 5s, abych opravila kameru(podle ifixit návodu) a po smontování už od večera svítí pouze logo. Podle nějakého návodu z netu jsem ho připojila k itunes, ale hlásí mi to, že musím telefon obnovit = uvést do továrního nastavení. Mám ještě jinou možnost, abych se obnovení vyhnula?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Trochu mě matete tím, že apple pay má teda jiné číslo (mluvili jste v souvislosti s litackou) Teď to stejně ohledně uložení Apple pay v macu a pod. Bonusy se ale sbírají dál jako bych platil přímo kartou, pojištění na zakoupené zboží skrz pojištění k platební kartě atd by tedy dotčeno být nemělo, když je apple pay jen spárování karty,byť to generuje nové číslo, což?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Tak kdyz to neznas. A nepojedem tramvaji ale trolejem. A lepe se to bude davat ucetni.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Tak to je pak v klidu :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: zbytečně, fakt..:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Ted jsem v plzni a teda radeji jsme si na nadru koupili papirky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HERKULES: No toto je vec co by mela EU prikazat vsude. Sockou bezne nejezdim ale dneska sluzebka, tak bodne ze nemusim nekde neco shanet/kupovat a proste nastoupim a zaplatim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Jak karta asi. Prijdes ke strojku atam overis.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONDRASEEEK: takhle to máme v Plzni a funguje to s apple pay samozřejmě bez problémů
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRIPLT: Bez fyzické karty to jde i ve Wallet app. Lze to zadat ručně.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    HERKULES: no ne, v nekterych tramvajich je doplnkovy prodej bezkontaktni kartou, ale to myslim vygeneruje jen papirek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam