• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Apple pay - uz nekomu platba neprosla? Ja za ten tyden platila tak 50x a dneska to poprve neproslo. 2x to hodilo nejakou chybovou hlasku jako ze karta neni pripravena. Nemela jsem na to nervy, tak jsem vytahla fyzickou kartu, kterou to slo.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    DARKINA: Ja to samy na iphone 6. Nakonec pomohlo, az kdyz jsem resetoval do tovarniho nastaveni a nainstaloval jsem ho znovu.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Dik
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    DARKINA: 12.1.4 a niceho sem si nevsim. zkusil bych preinstalovat telefon
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: Kontaktoval jsem je a prý během března. Spíš ke konci
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DARKINA: mám 12.1.4 a nemám problém.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Mam dotaz k majitelum SE...po nejnovejsi aktualizaci se mi zacal strasne sekat, jakoze obcas pises pises ono nic a pak tuna pismenek... a taky se mi zacalo stavat, ze mi nejde prijmout hovor. Nikdy predtim to nebylo:/ Kolegyne ma 5S a deje se ji to same...
    Co s tim? Downgrade?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Mastercard CS jeste neumi, nekdo to tu psal
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Když ČS podporuje AP, tak to umí všechny karty?
    VISA Infinite jsem připojil v pohodě, ale MC World Elite nejde. Odkáže mě to, že to podporují jen některé banky,ale ČS tam je napsána...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOC256: Apple tvrdí, že se to analyzuje” on device”. A já jim to věřím, tak mi to nekaž, díky!
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    Ahoj, potrebuju poradit - potrebuju nastavit restrikce na youtube appku = potrebuju, aby pri pokusu o spusteni to chtelo kod. Jak na to na iOSu 12.1.4?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FREELA:
    vidis a pak tu bude druha slipina lidi co se jim bude zdat ze mame velkeho bratra :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    Asi jsem objevil Ameriku, ale zacal jsem pouzivat iCloud a prekvapila me AI ve fotkach. Search mi ted nabizi sam kategorie, ktere v mych fotkach detekoval: deti, auta, hriste, sport, jidlo, snih, zvirata a dokonce i krb v pozadi! :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    pokud pouzivate icloud, tak se zase posunuli "jinam". Uz se daji oznacit fotky ve vetsim mnozstvi a pak se stahnou jako ZIP...Hmmm... :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ASAFA: No jo no. Kryt bude tlustý jako je výška kamerky nad zadama telefonu :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ASAFA: mám tento a plná spokojenost - je příjemný na držení a výrazně omezil houpání https://www.aliexpress.com/...se-for-iPhone-XR-iPhone-Xs-Max-Gel-Rubber-Phone-Cover/32949610840.html
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    PUEBLO: Já v podstatě hledám co nejtensi kryt, který by zapříčinil aby se mi nehoupal na stole, ale v kamenných prodejnách nic nemůžu najít a na internetu to nepoznám.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ASAFA: O moc ne. Jsou i tenčí obaly od spigenu ale ja si vybral tento trosku robustnější hlavně kvůli tomu přesahu na úroveň displaye. Něco podobného jsem měl celou dobu na 6s a super ochrana. Spadl mi tolikrát a žádné poškození
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    PUEBLO: Díky. A je o moc tlustší v ruce?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ASAFA: Koupil jsem si na Xko super kryt který chrání kameru a díky vystouplym hranam ve predu také chrání display https://www.spigen.com/products/iphone-x-case-liquid-air?variant=37407423617
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam