• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CITRONAK: Zkoušel sem si revolut dobít ApplePay (AirBank) a skončilo to nějakou chybou. Tu kartu jinak normálně používám na platby po netu. Taky to nechápu.
    GEGI
    GEGI --- ---
    WOJTISHEK: aha, to je fajn, moc dekuju.
    A nejaka varianta jak to dostat do google maps nebo do mapy sdileny neni, tusite? Ve smyslu oznacim 15 fotek a mapu s nima nekomu poslu?

Dekuju
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GEGI: Fotky - Alba - nize Lide a Mista
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Nerikam hop, ale mit telefon normalni velikosti a umet z neho udelat tablet alespon mi zni dobre.
    GEGI
    GEGI --- ---
    SUBTITLES017: a kde tohle mas? Ja vidim jen sbirky/okamziky, nevim jak se k tomuto dostat?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    GEGI: vždyť to se v ios dělá samo, ne?

GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, znate nekdo aplikaci, ktera by dokazala vybrany fotky sesadit s google maps (idealne), v horsim pripade s jinyma mapama?
    Dekuju
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm muze mi nekdo prosim osvetlit co to maj vsichni s nejakyma ohebnyma telefonama? :D Jako k cemu?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    7FLAMES: předtím jsem dobíjel Revolut přímo z dané karty. Tedy očekávám, že by to mělo být stejné... ale kouknu do nastavení u karty, zda tam není nějaká blokace. Díky za tip.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    CITRONAK: A nesouvisí to náhodou s online platbama? Nemáš je zakázané?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    cauves,

poradi mi nekdo iOS appku ktera by umela kopirovat kontakty VCETNE FOTEK mezi uctama na iOSu?

potrbeuju zmigrovat kontakty z gmailu do Office365... pres Windows 10 People to nejde, skrz CSV to neumi fotky...

jedinou realnou moznosti zustava to udelat primo v telefonu, kterej ma pristup do obou uctu :)

thx!!!!!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CAJT: já mám zas problém využít Apple Pay k dobití Revolut karty. Také to vždy odmítne. V ČR jinak platby bez problémů...
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Tak jsem to twisto hecnul do prosince nez se CSOB uráčí, mám na té jejich kreditce uvodní limit 10k, což by mi asi na běžné měsíční nákupy mělo v klidu stačit.

Je tam 3měsíce zdarma + 300kč v rámci nějakého kuponu z netu, takže vlastně do těch vánoc to bude zadarmiko a pak jen uvidíme jak složité to bude zrušit.
    CAJT
    CAJT --- ---
    S přímou platbou AP problém nemám vůbec. Zrovna včera se mi to dost hodilo, když jsem zapomněl peněženku. Záchrana k nezaplacení.
    Ale platba v shopu americkým, mi odmítá obě karty. ČS i KB. To se musí něco někde povolit? Transaction unsuccessful Card Declined to opakovaně píše...
    Nevíte? Dík
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    VENIKA: u me je chyba v bance... ale spis to bude tim, ze jeste AP nepodporuje :D
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Mně to jednou řeklo “hold near reader” i když to předtím na stejném místem šlo v podstatě bez dotyku... ale jejich terminál je dlouhodobě na hovno, takže chyba terminálu rozhodně
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jednou mi to zamitlo hodinky jinak pohoda :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA:
    jednou chyba karty kdyz jsem dal mobil napric - i kdyz to zni divne. od te doby jsem ho nikdy napric nedaval :D
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    VENIKA: To netusim, ale pokud je spravne nactena v apple pay, uz by mela fungovat. Taky jsem na tom zminenem terminalu nezaplatil mobilem, ale bezkontakt kartou ano.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DAWIDOS: Byla to spis chyba karty. Viz ta hlaska. Navic terminal ji vubec nevzal - takze jsem to spatne napsala, ne ze by platba neprosla, ona vlastne ani nezacala.
    Ale tak nejaky porodni bolesti jsou asi normalni, je to jenom technika. Aspon jsem si uvedomila, ze nebrat si fyzickou kartu je blbost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam