• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOLCON: Tak zrovna Holandsko má svoje elektronické peněženky už asi 15 let. Tam jsem měl naopak problém platit hotově.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Takových zaostalych zemi je víc. Zkoušet zaplatit kartou třeba v Holandsku je taky sázka do loterie...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000:
    Jsem tim chtel rict, ze obecne to tam je tragicstejsi. Vytahl jsem v beznem pobockovem marketu MC. A proste mi rekli, ze MC nepodporuji. Jen VISA.

SICKBOY4000:
    Zni to zajimave, ale alespon to je predmetem konkurencniho boje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000: A taky tam neni rozsirena automaticka podpora visa+MC. S tim jsem taky narazil...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    FLLIP: Taky se mi nepodarilo dobit KB kartou pres Apple pay Revolut. Na druhou stranu ji tam mam standardne a dobijeni primo pres ni je stejne rychlejsi.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CITRONAK: Zkoušel sem si revolut dobít ApplePay (AirBank) a skončilo to nějakou chybou. Tu kartu jinak normálně používám na platby po netu. Taky to nechápu.
    GEGI
    GEGI --- ---
    WOJTISHEK: aha, to je fajn, moc dekuju.
    A nejaka varianta jak to dostat do google maps nebo do mapy sdileny neni, tusite? Ve smyslu oznacim 15 fotek a mapu s nima nekomu poslu?

Dekuju
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GEGI: Fotky - Alba - nize Lide a Mista
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Nerikam hop, ale mit telefon normalni velikosti a umet z neho udelat tablet alespon mi zni dobre.
    GEGI
    GEGI --- ---
    SUBTITLES017: a kde tohle mas? Ja vidim jen sbirky/okamziky, nevim jak se k tomuto dostat?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    GEGI: vždyť to se v ios dělá samo, ne?

GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, znate nekdo aplikaci, ktera by dokazala vybrany fotky sesadit s google maps (idealne), v horsim pripade s jinyma mapama?
    Dekuju
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Hmm muze mi nekdo prosim osvetlit co to maj vsichni s nejakyma ohebnyma telefonama? :D Jako k cemu?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    7FLAMES: předtím jsem dobíjel Revolut přímo z dané karty. Tedy očekávám, že by to mělo být stejné... ale kouknu do nastavení u karty, zda tam není nějaká blokace. Díky za tip.
    7FLAMES
    7FLAMES --- ---
    CITRONAK: A nesouvisí to náhodou s online platbama? Nemáš je zakázané?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    cauves,

poradi mi nekdo iOS appku ktera by umela kopirovat kontakty VCETNE FOTEK mezi uctama na iOSu?

potrbeuju zmigrovat kontakty z gmailu do Office365... pres Windows 10 People to nejde, skrz CSV to neumi fotky...

jedinou realnou moznosti zustava to udelat primo v telefonu, kterej ma pristup do obou uctu :)

thx!!!!!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CAJT: já mám zas problém využít Apple Pay k dobití Revolut karty. Také to vždy odmítne. V ČR jinak platby bez problémů...
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL: Tak jsem to twisto hecnul do prosince nez se CSOB uráčí, mám na té jejich kreditce uvodní limit 10k, což by mi asi na běžné měsíční nákupy mělo v klidu stačit.

Je tam 3měsíce zdarma + 300kč v rámci nějakého kuponu z netu, takže vlastně do těch vánoc to bude zadarmiko a pak jen uvidíme jak složité to bude zrušit.
    CAJT
    CAJT --- ---
    S přímou platbou AP problém nemám vůbec. Zrovna včera se mi to dost hodilo, když jsem zapomněl peněženku. Záchrana k nezaplacení.
    Ale platba v shopu americkým, mi odmítá obě karty. ČS i KB. To se musí něco někde povolit? Transaction unsuccessful Card Declined to opakovaně píše...
    Nevíte? Dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam