• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Psalo se o necem jako noise control, nejaky biometric s trackovanim aktivity, waterproof. No a taky byla debata o cerny barve :).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA:
    A co mely umet? Asi nejsem postizen drby, ale krom regulace hlasitosti mi tam moc nechybi...
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Ty jo, tak od druhy generace jsme cekala vic. Asi me ty drby nejak navnadily.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :)

FTN
    FTN --- ---
    KOC256: Dočkali jsme se! :O
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mi jen vadi ze neni v designu lonskych iPad PRO a s USB-C. TO by byla fakt pecka! :D
    DR_K
    DR_K --- ---
    KOC256: skvela zprava!
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    KOC256: The iPad mini keeps the same 7.9-inch screen, but gets the same A12 spec bump. Both the Air and the Mini are compatible with the first-generation Apple Pencil. The iPad mini starts at $399 for the 64 GB model, and the Air starts at $499. You can order them today from Apple.com.

Apple announces new 10.5-inch iPad Air and iPad mini with Apple Pencil support - 9to5Mac
    https://9to5mac.com/...ple-announces-new-10-5-inch-ipad-air-and-ipad-mini-with-apple-pencil-support/
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Tak potvrzeno Vodafone, ze v zahranici se ceska esim chovat stejne, jako klasicka plastova. Takze roaming bez technickeho omezeni.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SICKBOY4000: To tam meli vzdycky i pri platbe kartou...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KOC256: No fakt!! :-)) diky moc.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DAWIDOS: Moc tlacis :)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Na XS neumi treba ve whatsapp zkopirovat odkaz - vzdycky se mi ta adresa otevre v nove okne. Ale to nechci, chci jen jednodusse zkopirovat tak, jako jsem to delaval u i6. Co delam spatne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUTTERFLY: Me se to delo, kdyz jsem si postahoval do DOCUMENT6 filmy. Je treba se podivat do toho co se chce zalohovat, zda tam neni neco co te prekvapi...
    Jinak bych mobil odhlasil a prihlasil...
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Zatim bez zkusenosti, ale googlovsl jsem a zda se, ze fajn, mistni operator nerozlisuje, jestli jde o fyzickou nebo esim, dulezity je “kmenovy” operator doma.

When you are traveling, other countries networks can't tell the difference between you being on an At&t sim or At&t esim, will not effect roaming at all. I went to Mexico last month and have been on eSim since they originally launched, everything worked fine.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUTTERFLY: A když se připojíš k iCloudu z počítače - neukazuje to nějaký problém? Můžeš s těmi soubory manipulovat z počítače a z iP?
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    NELDE: ano, tohle všechno jsem zkontroloval
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    DAWIDOS: Není s esim problém v roamingu? V zemích kde není podporována?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam