• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: No vsak je vidis ve vyberu vystupu v control panelu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Situace:
    Mam jedny AirPody a dve zarizeni. Kdyz je sparuji s jednim zarizenim, tak pak se automaticky nepripoji na druhe a musim zase do nastaveni a kliknout na "nepripojeno". Nejak mio prijde, ze by to melo jit jednoduseji...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: A odpovida to?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: A co to zere?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    QUADRANT: Spis to smrdi novym tel
    Ale zkusím to... taky si myslím, že týmové chaty žerou hodně...
    CROSS
    CROSS --- ---
    BAAL: pokud nemáš tu muziku nikde jinde, pak imazing
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FRANCIMOUR: Kondice baterky ukazuje 95%

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Nikdy sem nevěřil, že mě to potká, ale posledníd obou moje Xko pokulhává na baterce. Nevydrží už ani jeden den
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    JAVESEU: Ja prave proto delam play/stop tim ze jedno sluchatko vyndam
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    QUADRANT: Mam to stejne. :)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    ONDRASEEEK: To ano, ale ja mam na levem posun >> a na pravem play/stop a kdyz chci posun zpatky musim do telefonu.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Koupil jsem si novej telefon a vsechno se pretahlo nastaveni samo, VLCko pomoci Itunes vsechno je fajn, az na hudbu.

Zjistil jsem ze hudba co jsem mel v Iphonu manualne syncnutou pres itunes odtamtud nejde nijak dostat, kdyz chci zapnout automaticky sync tak by mi ji to smazalo, sharnou pres airdrop ani kabelem pres itunes pomoci send to device to nejde, protoze to apple blokuje.

Zkousel jsem nejake appky z netu, ale jak jsem pochopil s aktualni verzi Itunes a IOS uz nefunguji protoze asi pouzivali nejakou diru v predchozich?

Existuje zpusob jak z toho tu hudbu vylamat a prenest do noveho telefonu nebo proste zaboha ne a ne a ne?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    JAVESEU: posun pisne vpred se da nastavit i na airpods jako takovych...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_99: Souhlas :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Uprimne ja i kdyz bych ted kupoval novy, tak bych koupil ty bez bezdratoveho nabijeni. Jako chapu, ze je to trendy a tak, ale osobne je cca jednou za 2 tydny v praci hodim na kabel a jinak je neni potreba nabijet a na tu chvili a cetnost mne prijde bezdrat zbytecny (nestojici za jakykoli priplatek).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    *Bonus je ze neni fakt duvod upgradovat*

No kdyz jsem si je kupoval, tak jsem hloupe cekal, ze uz budou bezdratove nabijene, ale ze by se mi ted chtelo davat 2200 jen kvuli toho nabijeni... ...to ne no. Protoze je nabijim tak co 2 tydny...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Waterproof bych po pravde taky od 2gen ocenil :/
    (Bonus je ze neni fakt duvod upgradovat)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Ps2: bily sluchatka se snurou, me tampon pripominaji vic ;)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    VENIKA: Barva je pro me pri vyberu to posledni co resim. Pouzivam airpody uz rok a ctvrt a nemuzu rict nic co by mi vadilo, naopak denodeni pouzivani a maximalni spokojenost. Ps: s applewatch se stelovani hlasitosti a posuv songu vyresil. Navic me to donutilo si delat playlisty.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    TLAMICKA: Tak ja tu cernou zminovala spis jako pro zabavu, za me je to to nejmin dulezita vec. Ale respektuju, ze to ma nekdo jinak.
    Btw tampony me jako asociace nikdy nenapadly, a to jsem jejich uzivatelka, takze by se to i nabizelo. To by me docela zajimalo, jestli jsou tak vnimany nejak vetsinove :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam