• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Uprimne ja i kdyz bych ted kupoval novy, tak bych koupil ty bez bezdratoveho nabijeni. Jako chapu, ze je to trendy a tak, ale osobne je cca jednou za 2 tydny v praci hodim na kabel a jinak je neni potreba nabijet a na tu chvili a cetnost mne prijde bezdrat zbytecny (nestojici za jakykoli priplatek).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    *Bonus je ze neni fakt duvod upgradovat*

No kdyz jsem si je kupoval, tak jsem hloupe cekal, ze uz budou bezdratove nabijene, ale ze by se mi ted chtelo davat 2200 jen kvuli toho nabijeni... ...to ne no. Protoze je nabijim tak co 2 tydny...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Waterproof bych po pravde taky od 2gen ocenil :/
    (Bonus je ze neni fakt duvod upgradovat)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Ps2: bily sluchatka se snurou, me tampon pripominaji vic ;)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    VENIKA: Barva je pro me pri vyberu to posledni co resim. Pouzivam airpody uz rok a ctvrt a nemuzu rict nic co by mi vadilo, naopak denodeni pouzivani a maximalni spokojenost. Ps: s applewatch se stelovani hlasitosti a posuv songu vyresil. Navic me to donutilo si delat playlisty.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    TLAMICKA: Tak ja tu cernou zminovala spis jako pro zabavu, za me je to to nejmin dulezita vec. Ale respektuju, ze to ma nekdo jinak.
    Btw tampony me jako asociace nikdy nenapadly, a to jsem jejich uzivatelka, takze by se to i nabizelo. To by me docela zajimalo, jestli jsou tak vnimany nejak vetsinove :)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    Tak udělat sluchátka v černé barvě není zrovna raketová technologie a dost dobře nechápu, proč je i nová verze opět jen bílá, což je pro mě osobně důvod airpods naprosto ignorovat, nebudu prostě chodit s něčím, co v uchu vypdadá jako tampon :/ možná to tak mám sám, ale nemyslím si. Prostě trochu hecnout se mohli a udělat pár barevných variant, ať si člověk může vybrat by snad nebyl takový problém.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Tak znelo to jako too much. Ale neco, aspon z toho byt mohlo :). Ty drby byly na zaklade nejakych patentu, ktery si apple nechaval schvalovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA:
    to mi skoro zni jako bych odhadoval ze budou levitovat... ...jsem realista.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Psalo se o necem jako noise control, nejaky biometric s trackovanim aktivity, waterproof. No a taky byla debata o cerny barve :).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VENIKA:
    A co mely umet? Asi nejsem postizen drby, ale krom regulace hlasitosti mi tam moc nechybi...
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Ty jo, tak od druhy generace jsme cekala vic. Asi me ty drby nejak navnadily.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :)

FTN
    FTN --- ---
    KOC256: Dočkali jsme se! :O
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mi jen vadi ze neni v designu lonskych iPad PRO a s USB-C. TO by byla fakt pecka! :D
    DR_K
    DR_K --- ---
    KOC256: skvela zprava!
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    KOC256: The iPad mini keeps the same 7.9-inch screen, but gets the same A12 spec bump. Both the Air and the Mini are compatible with the first-generation Apple Pencil. The iPad mini starts at $399 for the 64 GB model, and the Air starts at $499. You can order them today from Apple.com.

Apple announces new 10.5-inch iPad Air and iPad mini with Apple Pencil support - 9to5Mac
    https://9to5mac.com/...ple-announces-new-10-5-inch-ipad-air-and-ipad-mini-with-apple-pencil-support/
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PAYAXY: Tak potvrzeno Vodafone, ze v zahranici se ceska esim chovat stejne, jako klasicka plastova. Takze roaming bez technickeho omezeni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam