• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    2MEK: To si prave myslim

PUEBLO: Narovinu neverim, ze byt jedinej z tech poskytovatelu se presune ciste do AppleTV a prestane delat i na vlastni appce.
    2MEK
    2MEK --- ---
    ONDRA_99: O2 TV uz roky tvrdi (poprve v roce 2015), jak vyviji appku pro Apple TV a stale nic. Ti imho budou posledni, kdo provede nejaky vyvoj...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ONDRA_99: Ale možná zainvestuji min než když budou vyvíjet vlastní app...i když zpětné shlédnutí by mohl být oříšek
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ONDRA_99: Možná to vysvětluje linkách přístup obou jmenovaných firem ve vývoji nativní tvOS appky. Pokud jim to profrčí v appce od Apple nebudou muset utrácet za vlastní vývoj

Jinak dnešní upravte iOS potěšil. AirPlay umožňuje multitasking takže můžeme streamovat a zároveň zařízení používat bez omezení dál s jinými aplikacemi
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Ale bude to urcite znamenat, ze je potreba aby neco aktivne udelali vyvojari te dane sluzby, takze pak bude zalezet, jestli O2 treba do toho bude chtit investovat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PUEBLO: Zatim k tomu neni nekde viditelne dokumentace, ale osobne tipuju, ze to nejak pujde to tam integrovat. Typove jim jde o to, aby tam mohl kdokoli, protoze pak budou mit vsechno pod tou svoji jednou strechou.
    4PTO
    4PTO --- ---
    Kámoš shání 7 128g, kdyby se někdo zbavoval pěkného kousků, tak pošta pls.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Co říkáte na včerejší Key note? Zajímalo by mě jestli do aplikace TV bude možno integrovat služby velkých českých iptv provideru jako o2 TV nebo Horizon go
    PAYA
    PAYA --- ---
    SAKALICEK: Adapter od iPadu, dobiji to rychleji nez to co k telefonu davaj, kabel muzes pouzit stejnej.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Ahoj, byl jsem pracovně donucen vyměnit můj android9 za iPhone 8. Nemáte prosím tip na dobrou nabijecku? Jak bezdrátovou tak normální. Dle všeho apple nepodporuje standart quick charge 3.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Kdyz mi nekdo vola? Asi jsem se tim moc nezabyval a resil ze je cas to zvednout. Priste se na to zamerim :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: No vsak je vidis ve vyberu vystupu v control panelu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Situace:
    Mam jedny AirPody a dve zarizeni. Kdyz je sparuji s jednim zarizenim, tak pak se automaticky nepripoji na druhe a musim zase do nastaveni a kliknout na "nepripojeno". Nejak mio prijde, ze by to melo jit jednoduseji...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: A odpovida to?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: A co to zere?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    QUADRANT: Spis to smrdi novym tel
    Ale zkusím to... taky si myslím, že týmové chaty žerou hodně...
    CROSS
    CROSS --- ---
    BAAL: pokud nemáš tu muziku nikde jinde, pak imazing
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FRANCIMOUR: Kondice baterky ukazuje 95%

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Nikdy sem nevěřil, že mě to potká, ale posledníd obou moje Xko pokulhává na baterce. Nevydrží už ani jeden den
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam