• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KOC256: bydlí někdo blízko Německa, aby to tam zkusil aktivovat? :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ONDRA_99: To je divný. Mělo by stačit CE pro evropskou unii
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Taky jsem tipoval nejakou legislativu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ciste osobni tip. Vzhledem k tomu, ze to pro kazdou zemi musi schvalit mistni urad, ktery schvaluje leciva a lekarske pristroje, tak to bude stat na tom az to ten urad schvali.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Tak to je dobrej fail...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nevite proc porad neni podpora AW EKG u nas? Co tomu brani?

FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MADBANANA: 18t
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    FRANCIMOUR: Cenovka?
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Kdyby jste někdo chtěl prodávám své Xko 256GB SG, s krabicí a přísluškem
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Uz aby lidi s iOS 10 vymizeli, zrovna v pondeli sem se patlal s jednou veci, kde to neslo udelat “po novy”, protoze by to na iOS 10 nefungovalo dobre. :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL: Ja si to nechal u Ceskeho servisu a delal jsem to pres tovar. Cekal jsem ze si to budou chtit zapnout.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: OK.
    Bylo to na počkání? Dělal jsi reset do továru?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL: Menil jsem jednou baterku v ramci programu vymeny a vymenili mi jen baterku. FMI chteji vypnuty z principu. Takze se spise kryji... ...pokud to maji nekde napsane.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Hm. Ad ten iStyle - v popisu mají tu možnost výměny zmíněnou, tak mě jen zajímalo jak je to časté (např. mají tam podmínku deaktivace Find My iPhone). Nepřišlo mi že by to bylo jen pro záruční výměnu.. ale obecně - možná je to na to 1% (pouze nástřel) když se něco nepovede?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL: Mel jsem za to ze stale jde full. Hmm... no drzim se in time a iCloud, tak mi to mozna uniklo.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Neobnovím. Už jsem jednou absolvoval s iPadem a co už nebylo na store neměl odkud stáhnout. Zůstaly jen systémové ikony že tam něco má být a jméno aplikace.

A přes iTunes už dávno nejde udělat bez jailbreaku plná záloha všeho. Ukládá si jen jako odkaz co tam bylo (odkaz na aplikaci), nastavení a osobní data (přepokládám že to jsou složky/soubory určené aplikací).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL: Zalohuj na itunes a pak obnovis i app. Jinak pokud nereklamujes, tak ti vymeni jen baterii.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Za jakých okolností mění iStyle při výměně baterie celý telefon? Když se jim něco nepovede? Provozuju ještě iOS 10ku a nechci zatím vyšší, plus tam mám nějaké appky co už nejsou na store a tudíž je nemám jak odzálohovat. Zvažuju tedy rizika..

A skoro přemýšlím jestli není lepší cesta objednat někde baterku a vyměnit si ji v SE nakonec sám?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MUXX: Díky! Jinak co Apple Pay, ale:

"by měla v následujících měsíc přibýt také možnost nechat si kupón pouze v mobilní aplikaci PID Lítačka, kde by ji mohli revizoři a průvodčí rovněž ověřovat."

Konečně o další kartu u sebe méně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam