• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MUXX: Díky! Jinak co Apple Pay, ale:

"by měla v následujících měsíc přibýt také možnost nechat si kupón pouze v mobilní aplikaci PID Lítačka, kde by ji mohli revizoři a průvodčí rovněž ověřovat."

Konečně o další kartu u sebe méně...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Já se těším na tu kreditku, pokud mi to vyřeší problémy s akceptaci / neakceptaci karty v různých obchodech v kartově zaostalych zemích (Německo, Holandsko)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PUEBLO: Netusim, na AppleTV sem apku zatim nedelal.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ONDRA_99: Jj mas pravdu ale nechápu co těm firmám tak trvá když obě mají celkem povedené appky pro iOS. To je port appky na tvOS tak těžký? Je obtížné upravit ovládání na ovladač?

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PUEBLO: Tak ono pokracovat dal ve vyvoji i vlastni aplikace muze mit nekolik dobrych duvodu. Jen co me takhle "od stolu" napada:

- Stejne UI s ostatnima platformama pro ty, co pouzivaji jen tebe na vice platformach
    - Funkce, ktere ti samotne AppleTV neumozni
    - Urcita nezavislost, pokud by se AppleTV nejak zmenilo a uz ti ty podminky nevyhovovaly, tak rychleji presedlas zpet
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    2MEK:
    ONDRA_99: ja vim ze do mych postu vkladam vlastni naivitu a nadeji :))

jsem u UPC a ten jejich setopbox a jeho UI je proste katastrofa...na druhou stranu zena a deti neumi a nechteji castovat TV obsah z mobilni apky pomoci airplay...proste potrebujou jednoduchy ovladac...a tak chci mi TV v Apple TV...

UPC vyvoj appky pozastavil - nikdo nevi proc...a tak se divam na Kuki a Sledovani.Tv...az mi skonci slevnene obdobi na TV u UPC prejdu na jednu z techto sluzeb..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    2MEK: To si prave myslim

PUEBLO: Narovinu neverim, ze byt jedinej z tech poskytovatelu se presune ciste do AppleTV a prestane delat i na vlastni appce.
    2MEK
    2MEK --- ---
    ONDRA_99: O2 TV uz roky tvrdi (poprve v roce 2015), jak vyviji appku pro Apple TV a stale nic. Ti imho budou posledni, kdo provede nejaky vyvoj...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ONDRA_99: Ale možná zainvestuji min než když budou vyvíjet vlastní app...i když zpětné shlédnutí by mohl být oříšek
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ONDRA_99: Možná to vysvětluje linkách přístup obou jmenovaných firem ve vývoji nativní tvOS appky. Pokud jim to profrčí v appce od Apple nebudou muset utrácet za vlastní vývoj

Jinak dnešní upravte iOS potěšil. AirPlay umožňuje multitasking takže můžeme streamovat a zároveň zařízení používat bez omezení dál s jinými aplikacemi
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Ale bude to urcite znamenat, ze je potreba aby neco aktivne udelali vyvojari te dane sluzby, takze pak bude zalezet, jestli O2 treba do toho bude chtit investovat.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PUEBLO: Zatim k tomu neni nekde viditelne dokumentace, ale osobne tipuju, ze to nejak pujde to tam integrovat. Typove jim jde o to, aby tam mohl kdokoli, protoze pak budou mit vsechno pod tou svoji jednou strechou.
    4PTO
    4PTO --- ---
    Kámoš shání 7 128g, kdyby se někdo zbavoval pěkného kousků, tak pošta pls.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Co říkáte na včerejší Key note? Zajímalo by mě jestli do aplikace TV bude možno integrovat služby velkých českých iptv provideru jako o2 TV nebo Horizon go
    PAYA
    PAYA --- ---
    SAKALICEK: Adapter od iPadu, dobiji to rychleji nez to co k telefonu davaj, kabel muzes pouzit stejnej.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Ahoj, byl jsem pracovně donucen vyměnit můj android9 za iPhone 8. Nemáte prosím tip na dobrou nabijecku? Jak bezdrátovou tak normální. Dle všeho apple nepodporuje standart quick charge 3.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Kdyz mi nekdo vola? Asi jsem se tim moc nezabyval a resil ze je cas to zvednout. Priste se na to zamerim :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: No vsak je vidis ve vyberu vystupu v control panelu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Situace:
    Mam jedny AirPody a dve zarizeni. Kdyz je sparuji s jednim zarizenim, tak pak se automaticky nepripoji na druhe a musim zase do nastaveni a kliknout na "nepripojeno". Nejak mio prijde, ze by to melo jit jednoduseji...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR: A odpovida to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam