• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zdá se, že po přechodu na ios12 má můj mobil potíže se základy matematiky... :)
    Setkal jste se s tím někdo? Případně, dá se s tím něco dělat? Díky.

KRKA
    KRKA --- ---
    Ještě pro zajímavost - v mailu nenactu v žádné složce žádný mail. Všechny složky jsou prázdné. Ale když dam psát e-mail a odešlu, zkoušela jsem poslat pritelovi, došel mu ihned, ale v odeslané složce pořad nic :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    no nejspise asi volat na podporu. Pokud to nevidis na webu a nejde ti ani z webu neco NOVE poslat/prijmout, tak to proste nefunguje u APPLE...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KOC256: No je mi to jasne, ale jakej? Heslo mi jde na iCloud, nic jsem nikde nemenila, proste přestal fungovat e-mail
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    no tak hlavně, pokud to je @icloud.com mail a nevidíš to ani na webu, tak to je nějaký větší průser a nebude to asi jen o přenosu do mobilu...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KRKA: neměnila jsi heslo? nejde heslo zresetovat?
    KRKA
    KRKA --- ---
    Stáhla jsem si nějakou jinou než Apple aplikaci na mail a nejde se mi tam přihlásit :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    aha, tak to nevím
    KRKA
    KRKA --- ---
    KOC256: Asi nerozumím otázce, mám e-mail přes icloud (jmenoprijmeni@icloud.com).. nejsem úplný technik :))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_99: Sakra mel jsem to k tem hranicim dneska stocit! :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TRIPLT: Vim o nekolika lidech kterym to takhle funguje. Restart je v pohode jde ciste o zemi kde to registrujes, bere to podle GPS. Jde to i s hodinkama koupenema v CR.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KOC256: nedělá mi takový divný věci s najednou nefungujícím mailem jako teď řeší Krka a docela mě bavilo to filtrování na important a others
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Sic o apple watch ale nedavno o tom byla diskuze i zde...
    Zkousel nekdo zda to opravdu funguje? + vydrzi fungovat i po restartu apod?
    Víme, jak zprovoznit EKG na Apple Watch Series 4
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2019/03/29/vime-jak-zprovoznit-ekg-na-apple-watch-series-4/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    kde máš mail (poskytovatel)?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AVALON_CZ:
    V cem je lepsi outlook klient?
    Kratce jsem ho zkousel a zadnou vyhodu jsem nezaznamenal...
    KRKA
    KRKA --- ---
    AVALON_CZ: Maily nejdou načíst ani přes www.icloud.com kde na ne běžne koukám přes web z kompu
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    NIXX: tam ale nemá nějak vyloženě potvrzený, že když s Apple Watch koupenýma v Praze vyjedu do Německa, tak se mi neaktivuje EKG..
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KRKA: tvl nezabíjej se.. určitě ještě máš webpřístup k mailům.. jinak Settings - Passwords & Accounts - tvůj mail - Mail tam máš zapnutej?

Jinak Outlook nebo Gmail client jsou imho lepší než ofiko Mail client na iOS
    KRKA
    KRKA --- ---
    V doručené složce nemám jediný mail, pořad se točí to kolečko!! Když zkusím na zkoušku odeslat e-mail, odešle se, není v odeslané složce a nepřijde. Zabiju se
    KRKA
    KRKA --- ---
    AVALON_CZ: Netuším :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam