• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SARGO:

Kontakty - nativni apka to neumi
    Data - imho nejlepsi divat na to co je videt primo u operatora (mivaji to viditelne v apce nebo tusim mivaji i widget na to) nevim presne neresil sem
    TTS - neporadim, nepotreboval sem
    SARGO
    SARGO --- ---
    Prosím pěkně, lama dotaz(y)... (iPhone 7): jde nějak udělat, aby se mi u volání ukazovaly kontakty jenom s telefonním číslem? Vidět tam ten bambilion e-mailových adres je podivuhodně frustrující. :-))
    Taky by mě zajímalo, jestli jde někde nastavit "aktuální období" - ráda bych měla hrubou představu o spotřebovaných datech. Nebo by fungovalo alespoň resetovat to v patřičné datum (aneb zpátky do pravěku)? :-D
    A do třetice: řešil jste někdo čtečku s tts? Nenašla jsem žádnou, kde bych z něčeho nevyskakovala z kůže, a ještě jsem zjistila, že se předčítání nezastaví, když někdo zavolá. Za tipy budu hluboce vděčná, je to jedna z hlavních věcí, co po mobilu chci :-))
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KOC256: Jakože započítat změnu o pár dní před nastáním změny je chytrý? Možná až přehnaně iniciativní. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    Asi je chytrejsi nez cekas :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TAURUS: Ok. Pak to bude tím posunem.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TLUSTEI: Normálně mi večerka funguje správně a dnes ukazuje o hodinu míň. Bude to tou změnou času.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    MUXX: Hele to mě taky napadlo, ale tohle se dělo už včera. Uvidíme za pár dní, jestli si to sedne.
    MUXX
    MUXX --- ---
    TLUSTEI: Neposouva se dneska cas?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TLUSTEI: V iOS 12.2 je těch věcí blbě víc, mně třeba při updatu ve čtvrtek přestala správně fungovat remote appka k Apple TV.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zdá se, že po přechodu na ios12 má můj mobil potíže se základy matematiky... :)
    Setkal jste se s tím někdo? Případně, dá se s tím něco dělat? Díky.

KRKA
    KRKA --- ---
    Ještě pro zajímavost - v mailu nenactu v žádné složce žádný mail. Všechny složky jsou prázdné. Ale když dam psát e-mail a odešlu, zkoušela jsem poslat pritelovi, došel mu ihned, ale v odeslané složce pořad nic :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    no nejspise asi volat na podporu. Pokud to nevidis na webu a nejde ti ani z webu neco NOVE poslat/prijmout, tak to proste nefunguje u APPLE...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KOC256: No je mi to jasne, ale jakej? Heslo mi jde na iCloud, nic jsem nikde nemenila, proste přestal fungovat e-mail
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    no tak hlavně, pokud to je @icloud.com mail a nevidíš to ani na webu, tak to je nějaký větší průser a nebude to asi jen o přenosu do mobilu...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KRKA: neměnila jsi heslo? nejde heslo zresetovat?
    KRKA
    KRKA --- ---
    Stáhla jsem si nějakou jinou než Apple aplikaci na mail a nejde se mi tam přihlásit :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    aha, tak to nevím
    KRKA
    KRKA --- ---
    KOC256: Asi nerozumím otázce, mám e-mail přes icloud (jmenoprijmeni@icloud.com).. nejsem úplný technik :))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_99: Sakra mel jsem to k tem hranicim dneska stocit! :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TRIPLT: Vim o nekolika lidech kterym to takhle funguje. Restart je v pohode jde ciste o zemi kde to registrujes, bere to podle GPS. Jde to i s hodinkama koupenema v CR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam