• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    HERKULES: jo a přidávám se, pekelně se mi začala vybíjet baterie :((
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kristepane, aktualizace SW předevčírem - iPhone 7 - na chvíli zmizela jména v tel. seznamu. Dneska nemůžu napsat sms, pouze přes tel. seznam najít člověka a vepsat to přes něj.
    Opožděně to bere zadání písmen, klidně i cca 20 sec.
    Včera foťák - černo, rozchodil se až na několikátý restart.

Co s tím?

LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    ONDRA_99: sim v jinem telefonu funguje (je uplne nova). No kazdopadne jsem se dostala do bodu, kdy jsem v telefonu videla, ze je updated na novou verzi, kazdopadne signal se neobjevil...dala jsem obnovit v itunes cely telefon a ten uz se ani nerozjel, ze neni updated. No takze to vidim na navstevu obchodu ( mam to pouhych 70km:/)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Teda jakoze myslim to, ze jde s telefonem volat a psat SMS. Ze treba prestanou delat nejakou sluzbu pro stare verze systemu se dela (ale ne bez revu lidi).
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOLRUS: Na 99.999% (no proste prakticky na 100%) Apple nic neodrizl, to si imho ani nemuze dovolit, neb by byl ihned hnan masou lidi k soudu, ze nemuzou byt nuceni k update. Takze bych hledal spis neco na strane operatora (update te SIM dava treba smysl).
    MUXX
    MUXX --- ---
    LOLRUS: a neni to aktualizace SIM karty?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    LOLRUS: Tak mě ještě napadá, udělat v itunes zálohu, dát iP do továrního nastavení a zkusit znovu update. btw. A co SIM v jiném telefonu jede?
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    JAVESEU: SE. Ted jsem to zkousela pres iTunes ( dik za nakopnuti). Tvarilo se to, ze se to aktualizuje, ale po dokonceni to stejne hlasi zadne sluzby...:(
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    LOLRUS: Jaký model to je?
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    HOLAKAC: internet normalne bezi...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    LOLRUS: iTunes ? Když zkusíš net tak jde nebo ne ?
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    Ahoj, please help. Moje mamka ma iphone jen na posilani fotek obcas, takze lezi doma a pouziva ho malo. Nejaka vyzva k aktualizaci ji samo netankuje. Ted jsem dosla a aktualni status mobilu je, ze je tam napsano, ze pokud nedojde k atualizaci, tak nelze telefon pouzivat. Coz se asi uz stalo, pise to zadna sluzba a je to jen pripojenene na wifi. Kdyz chci zvolit instalovat v nastaveni, tak mi to ale pise, ze to nejde, protoze telefon neni pripojeny k internetu. Wifi ale normalne bezi. Co s tim? Diky za jakekoliv info.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Super :D díky
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    TAURUS: Souhlas, už párkrát jsem takhle opravil iphone, je potřeba kouknout do konektoru na telefonu a vyčistit ho. Pokud ho nosíš v kapse, tak se tam dostane látka stejně jako do pupíku :D
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KRKA: Nebo umřel čip v kabelu
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ONDRA_99: Nebo bordel v konektoru ;)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KRKA: Ze je nejspis neco spatne s kabelem. Moznost prvni je fyzicke poskozeni. Moznost druha je neoriginalni kabel ktery prestal fungovat typicky po update systemu.
    KRKA
    KRKA --- ---
    Co muže znamenat hlaska “je možné, ze toto zařízení není podporováno” když chci nabíjet iPhone přes PC kabelem, kterým to doteď šlo? :)) díky
    BAAL
    BAAL --- ---
    Musim teda rict ze dual sim rezim applu moc nejde, chova se to stejne nepredvidatelne a kokotsky jako androidy, casto vypadne LTE i pres ikonku ktera tam jde, proste nenacte zadna data a musim zapnout a vypnout letovej mod.

Docela casto mi chodi smsky z neprijatych hovorech na te ci druhe simkarte atd.

Cekal jsem od apple v tomto smeru vice.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Neměl někdo problém při výměně platební karty na iCloudu?

Změnil jsem kartu a iCloud mi nedovolí ani přidat novou kartu, ani starou kartu smazat, protože na ní failnula verifikace... catch22.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam