• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Narazil jsem na problém u mého iP8. Pár dní nazpět mi začala děsně mizet baterie. Žádnou novou app jsem natahoval, kondici ukazuje 92%, takže tím by to nemělo být.

Neděje se to někomu taky, nebo to updatem na 12.2? Nějak extra víc telefon nepoužívám, aktualizace na pozadí mám vypnuté, nic nového jsem nezapínal.

Jsou tři odpoledne a já mám 30% baterky.

Díky za vaše postřehy
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SARGO:

Kontakty - nativni apka to neumi
    Data - imho nejlepsi divat na to co je videt primo u operatora (mivaji to viditelne v apce nebo tusim mivaji i widget na to) nevim presne neresil sem
    TTS - neporadim, nepotreboval sem
    SARGO
    SARGO --- ---
    Prosím pěkně, lama dotaz(y)... (iPhone 7): jde nějak udělat, aby se mi u volání ukazovaly kontakty jenom s telefonním číslem? Vidět tam ten bambilion e-mailových adres je podivuhodně frustrující. :-))
    Taky by mě zajímalo, jestli jde někde nastavit "aktuální období" - ráda bych měla hrubou představu o spotřebovaných datech. Nebo by fungovalo alespoň resetovat to v patřičné datum (aneb zpátky do pravěku)? :-D
    A do třetice: řešil jste někdo čtečku s tts? Nenašla jsem žádnou, kde bych z něčeho nevyskakovala z kůže, a ještě jsem zjistila, že se předčítání nezastaví, když někdo zavolá. Za tipy budu hluboce vděčná, je to jedna z hlavních věcí, co po mobilu chci :-))
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KOC256: Jakože započítat změnu o pár dní před nastáním změny je chytrý? Možná až přehnaně iniciativní. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLUSTEI:
    Asi je chytrejsi nez cekas :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TAURUS: Ok. Pak to bude tím posunem.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    TLUSTEI: Normálně mi večerka funguje správně a dnes ukazuje o hodinu míň. Bude to tou změnou času.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    MUXX: Hele to mě taky napadlo, ale tohle se dělo už včera. Uvidíme za pár dní, jestli si to sedne.
    MUXX
    MUXX --- ---
    TLUSTEI: Neposouva se dneska cas?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TLUSTEI: V iOS 12.2 je těch věcí blbě víc, mně třeba při updatu ve čtvrtek přestala správně fungovat remote appka k Apple TV.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Zdá se, že po přechodu na ios12 má můj mobil potíže se základy matematiky... :)
    Setkal jste se s tím někdo? Případně, dá se s tím něco dělat? Díky.

KRKA
    KRKA --- ---
    Ještě pro zajímavost - v mailu nenactu v žádné složce žádný mail. Všechny složky jsou prázdné. Ale když dam psát e-mail a odešlu, zkoušela jsem poslat pritelovi, došel mu ihned, ale v odeslané složce pořad nic :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    no nejspise asi volat na podporu. Pokud to nevidis na webu a nejde ti ani z webu neco NOVE poslat/prijmout, tak to proste nefunguje u APPLE...
    KRKA
    KRKA --- ---
    KOC256: No je mi to jasne, ale jakej? Heslo mi jde na iCloud, nic jsem nikde nemenila, proste přestal fungovat e-mail
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    no tak hlavně, pokud to je @icloud.com mail a nevidíš to ani na webu, tak to je nějaký větší průser a nebude to asi jen o přenosu do mobilu...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KRKA: neměnila jsi heslo? nejde heslo zresetovat?
    KRKA
    KRKA --- ---
    Stáhla jsem si nějakou jinou než Apple aplikaci na mail a nejde se mi tam přihlásit :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA:
    aha, tak to nevím
    KRKA
    KRKA --- ---
    KOC256: Asi nerozumím otázce, mám e-mail přes icloud (jmenoprijmeni@icloud.com).. nejsem úplný technik :))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ONDRA_99: Sakra mel jsem to k tem hranicim dneska stocit! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam