• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ani za boha se mi nechce v kompu otevřít iTunes. Mám nejnovější verzi a když kliknu na ikonku proste se nic nestane. Dá se nějak jinak dát telefon do výchozího nastavení?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MADBANANA: Já to mám všude. I v Jizerkách. Nejvíc mě to sere při sekání trávy.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    COWBOY: Taky jsem něco podobného pozoroval, obzvlášť v některých specifických místech v okolí ministerstva zahraničních věcí.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Měl bych dotaz k bt sluchatkum. Je normální, že když mám sluchátko v pravém uchu a telefon v levé kapse, tak když se otočím doprava nebo se predklonim, tak vypadává signál. Někdy stačí jenom strčit telefon do kapsy a je po poslouchání.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Dá se někde zjistit detailnější čerpání dat u jednotlivých web stránek v safari? Přijde mi, že safari posledni dobou nějak víc žere.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PAYAXY: Pokud mas tlf v zaruce a kupoval jsi to ve slusnem obchode, tak je dones s fakturou a meni se kus za kus. Stejne jako napajeci kabel.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Když už jsme u lighting kabelů, moje drátová Apple sluchátka (ta přiložená k telefonu) jsou dost citlivá na pohyb konektoru, třeba při vyndavání telefonu z kapsy u kalhot dost často zvuk vypadne, protože se pohnul kabel v konektoru. Je to problém jen mého kusu?
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    4PTO: U vsech :(
    4PTO
    4PTO --- ---
    MARSELKA: U všech čísel nebo jen u některých?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Tak to je hodne divne... smazat a obnovit?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Ne ze se neobjevilo oznameni, ale ze jsem ji nemel vubec v iphonu :)
    (Uz ji tam asi po 24h mam taky.)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: A neni to tim ze jsi ji precetl jinde?
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    PAYAXY: Ano ano, zkoušela, díky moc. Uvidim, asi budu muset do servisu no..
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    MARSELKA: co nějaké postupy zmíněné na těch internetech, zkoušela jsi?
    Why Is My iMessage Not Working On My iPhone? The Fix!
    https://www.payetteforward.com/why-is-my-imessage-not-working-on-my-iphone-and-ipad-heres-the-fix/
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    AVALON_CZ: Kdyz mam zapnuto, tak jasne. Ale ja to vypnu praveze, protoze to blbne a posila jak sms, i kdyz je imessage k dispozici.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    MARSELKA: Ano, když máš zapnuté poslat jako sms
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    AVALON_CZ: I kdyz to nemam zapnuty v nadstavenich? (ze poslat jako sms, kdyz neni k dispozici imessage).. hmm.. to se mi nezda :)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    MARSELKA: Imho to tak funguje.. když člověk na druhé straně není online, tak mu to pošle placenou zprávu sms/mms po nějaké době...
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    MARSELKA: To jo, ale uc to duchodce :D ... navic, je to pridana hodnota iphonu, tak by to melo za ty prachy fungovat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam