• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HOWKING: Diky moc.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MOODYCAT: Chce to kvůli aplikaci koupené pod B. Zkus u Apple telefonicky, jestli ti tu aplikaci nepřesune pod A, nebo ji kup znova pod A
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mam problem s AppleID. Mam svoje vlastni AppleID, pro zjednoduseni mu budeme rikat A. V minulosti jsem se kvuli necemu prihlasila na AppleID B, ke kteremu uz ale heslo nemam a nemam sanci se k nemu dostat. V itunes a v AppleStore jsem prihlasena pod A, presto pri aktualizaci po mne chce iPhone heslo k uctu B. Zejmena pokud jde o stahnuti aktualizace z Cloudu. Opakovane jsem se prihlasila a odhlasila pod jmenem A a stejne.
    Co s tim?
    BOXY
    BOXY --- ---
    MADBANANA: No však právě v okolí vládních budov mi občas zablbnou i AirPods, které jsou jinak 100% spolehlivé. Tak buď alergie na premiéra nebo tam mají nasazené nějaké rušičky ;-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BOXY: Mně to dělají právě AirPods.
    BOXY
    BOXY --- ---
    COWBOY:
    MADBANANA: Mě tohle dělali MEIZU i NuForce celkem běžně (telefon v batohu nebo i jen kapse kalhot) - neskutečně otravná záležitost. AirPods nedělají nikdy, kromě jediné výjimky, kterou zaznamenávám vždycky cestou do práce - když jdu kolem budovy ÚOHS :-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    COWBOY: Dělá mi to jbl BT reprak, nechápu.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    COWBOY: Mam BO a nikdy se mi to nestalo, pouzivala jsem na dvou iphonech.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: přítelkyně má bose a taky žádný problém.. to je divny.. co mas za iphone? zkoušel jsi je odparovat a pak znovu naparovat?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Jsou to Airflex, ale dělají mi to i Samsung i Bose.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: co je to za sluchátka? mam nějaký sennhaisery a airpods a u žádných nebyl problém..
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Ani za boha se mi nechce v kompu otevřít iTunes. Mám nejnovější verzi a když kliknu na ikonku proste se nic nestane. Dá se nějak jinak dát telefon do výchozího nastavení?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MADBANANA: Já to mám všude. I v Jizerkách. Nejvíc mě to sere při sekání trávy.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    COWBOY: Taky jsem něco podobného pozoroval, obzvlášť v některých specifických místech v okolí ministerstva zahraničních věcí.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Měl bych dotaz k bt sluchatkum. Je normální, že když mám sluchátko v pravém uchu a telefon v levé kapse, tak když se otočím doprava nebo se predklonim, tak vypadává signál. Někdy stačí jenom strčit telefon do kapsy a je po poslouchání.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Dá se někde zjistit detailnější čerpání dat u jednotlivých web stránek v safari? Přijde mi, že safari posledni dobou nějak víc žere.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PAYAXY: Pokud mas tlf v zaruce a kupoval jsi to ve slusnem obchode, tak je dones s fakturou a meni se kus za kus. Stejne jako napajeci kabel.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Když už jsme u lighting kabelů, moje drátová Apple sluchátka (ta přiložená k telefonu) jsou dost citlivá na pohyb konektoru, třeba při vyndavání telefonu z kapsy u kalhot dost často zvuk vypadne, protože se pohnul kabel v konektoru. Je to problém jen mého kusu?
    MARSELKA
    MARSELKA --- ---
    4PTO: U vsech :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam