• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOXY
    BOXY --- ---
    ONDRA_99: Jo, to nevypadá vůbec zle. Akorát cenou je to půlka Xr ;-)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BOXY: Kdyz bych chtel nejake universalnejsi reseni, tak bych sel do https://www.airserver.com/Connect

HW je Simply NUC od Intelu. A pak do nej nainstalovat AirServer a tim mit zaroven chromcast a zaroven AirPlay a dalsi sluzby.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MATESISKO: Jo jasny, to je takovy bode "2b)" Ze mas stream sluzbku, ktera je integrovana v dane aplikaci.
    BOXY
    BOXY --- ---
    CHEWBACCA:
    ONDRA_99:
    MATESISKO:
    TAURUS: Jo, přesně tak, Chromecast funguje spolehlivě. Případně ještě komplexnější řešení, které jsem zvolil já - Xiaomi Mi Tv Box (nebo jiný Android box). Ten má Chromecast zabudovaný, jde stáhnout aplikace na Netflix, Spotify, online rádia, KODI a k tomu třeba připojit externí HDD na offline obsah.. A mám tam vlastně i aplikaci, která umí AirPlay. Za ty prachy slušný..
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CHEWBACCA: Chromecast zařízení za cca 1200 Kč, připojíš do televize na HDMI, nakonfiguruješ Wi-Fi a můžeš na TV pouštět YouTube, Netflix, HBO GO a kdo ví co ještě. Funguje skvěle.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    ONDRA_99: CHEWBACCA: Treti moznost je posilat pres Chromecast. Spousta aplikaci to podporuje, nektere televize maji podporu zabudovanou, pripadne si muzes chromecast dokoupit
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CHEWBACCA: Na iOS nemuzes udelat apku ktera neco takoveho udela, to technicky nejde. Zrcadlit z iOS (bezdratove) mas v podstate 2 moznosti:

1) Mas zarizeni, ktere funguje jako airplay display (at uz samotna telka, nebo pripojena apple TV). Pak to bude fungovat "napric systemem"

2) Mas aplikaci v iOS ktera umi svuj obsah "prenest" do sve apky v tvoji telce (to neni uplne zrcadleni, ale spis jakoze propojena stejna apka mezi dvouma zarizenima.

Jinak pokud ja vim to neudelas.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOLAKAC: mas pravdu vlastne. Bohuzel tv nema bt a pred nedavnem na ni prestali podporovat youtube. Myslel jsem nejakou externi appku co proste zrcadli display iphone na tv
    FREELA
    FREELA --- ---
    CHEWBACCA: primo na youtube app mas na to ikonku vpravo nahore

ALL Iphones: How to Cast / Pair YouTube App to Smart TV (WIRELESSLY- NO CABLE CONNECTIONS)
    https://www.youtube.com/watch?v=mu5zcrAURSs
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    CHEWBACCA: To asi není o ajfounu ale o tý telce a její appce ne ? Já mám LG a tam jde tel. spárovat s televizí a je tam mirroring.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    existuje nějaká apka, která dokáže zrcadlit např. youtube spuštěný na iphone na televizi samsung, obojí na stejné wifi?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    BEEBLEBROX: https://www.idownloadblog.com/2018/09/28/ios-12-imessage-photos-saving-camera-roll/

tl;dr - vypadá to že to nejde a je dělá to od iOs 12+. Inženýři z Applu vědí co je pro nás nejlepší (podobně jako inženýři z jiných firem :-))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    HOWKING: Diky moc.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MOODYCAT: Chce to kvůli aplikaci koupené pod B. Zkus u Apple telefonicky, jestli ti tu aplikaci nepřesune pod A, nebo ji kup znova pod A
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mam problem s AppleID. Mam svoje vlastni AppleID, pro zjednoduseni mu budeme rikat A. V minulosti jsem se kvuli necemu prihlasila na AppleID B, ke kteremu uz ale heslo nemam a nemam sanci se k nemu dostat. V itunes a v AppleStore jsem prihlasena pod A, presto pri aktualizaci po mne chce iPhone heslo k uctu B. Zejmena pokud jde o stahnuti aktualizace z Cloudu. Opakovane jsem se prihlasila a odhlasila pod jmenem A a stejne.
    Co s tim?
    BOXY
    BOXY --- ---
    MADBANANA: No však právě v okolí vládních budov mi občas zablbnou i AirPods, které jsou jinak 100% spolehlivé. Tak buď alergie na premiéra nebo tam mají nasazené nějaké rušičky ;-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    BOXY: Mně to dělají právě AirPods.
    BOXY
    BOXY --- ---
    COWBOY:
    MADBANANA: Mě tohle dělali MEIZU i NuForce celkem běžně (telefon v batohu nebo i jen kapse kalhot) - neskutečně otravná záležitost. AirPods nedělají nikdy, kromě jediné výjimky, kterou zaznamenávám vždycky cestou do práce - když jdu kolem budovy ÚOHS :-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    COWBOY: Dělá mi to jbl BT reprak, nechápu.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    COWBOY: Mam BO a nikdy se mi to nestalo, pouzivala jsem na dvou iphonech.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: přítelkyně má bose a taky žádný problém.. to je divny.. co mas za iphone? zkoušel jsi je odparovat a pak znovu naparovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam