• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Got it. Ono staci operovat jen s ucty Google vs Apple. Diky! Chytre to zarizeni.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SH_PANDA: Mrknu, moc s iCloudem nepracuju, diky!
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    EZEE: Co smazat je na icloud.com?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Prosi o radu, jak mohu smazat vice kontaktu najednou? Zduplikovali se mi pri migraci z Androidu a je to otravny a nemuzu to najit. Diky
    KASUMI
    KASUMI --- ---

SWALLOW2: diky, slo to
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KASUMI: Vlastni hudba sla vzdy bez problemu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SWALLOW2: myslela jsem, ze jen tak do itunes vlastni hudba nejde (na prvni kouknuti jsem to tam nevidela).. ale jestli to jde, tak se na to doma jeste jednou podivam..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    KASUMI: Nagrabovat do mp3 a v itunes pres PC nahrat do iphone s tim ze explicitne nastavis ze to je audiokniha. Mozna jde i lepe, ale tohle mi funguje ...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    udelala jsem takovou blbou chybu, ze jsem si koupila audioknihu na cd.. a ted ji nemam jak dostat do telefonu, aby se to dalo poslouchat nejak smysluplne, hlavne s timerem (nastavit pocet minut hrani)
    nemate nekdo pls tip?

pres google disk to do telefonu umim dostat (je to cca 50x mp3 file), ale pak to umim prehrat jen v zakladnim modu - tzn jeden cely file, bez moznosti nastaveni timeru apod...
    hledala jsem nejakou apku, ale nic vhodneho jsem nenasla... tak jestli nemate nekdo pls nejaky tip
    diky
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: hlavně nepoměřovat, to bych prohrál..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Já si tu nechci přeměřovat pinďoury kdo koho uargumentuje. Prostě jsem jen řekl že to není jenom černé a bílé. Ale pokud to chceš slyšet tak může být do konce záruky třeba jenom půl roku a je velký rozdíl nové sklo a sklo z Číny.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: a zbavit se tak záruky pro případné ostatní případy po opravě v autorizovaném servisu? nezabihejme do extrémů...;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Protože jsi ho rozbil sám a na to se záruka nevztahuje?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: proč by někdo něco takového v záruce dělal? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: A co kdyz mi da nekdo zarucni papir, ale stejne je menena baterka/display? :)

Takze uplne bych se tim nezaklinal...
    EZEE
    EZEE --- ---
    FLLIP: to jsou prave veci ktere neresim, 7cka uz je za 12+ v akci a to je cena pro me za telefon nepripustna, 6s svym vykonem bohate staci pro to co potrebuji :) jen jsem se chtel utvrdit, ze to za 8 porad jako funglovka stoji.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    EZEE: Je to jenom můj názor, ale 6s bych si už fakt nekoupil. 7 je oproti ni o hodně vepredu a nemyslím tím jenom procesor a foťák, ale hlavně zpracování a vodotěsnost.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SUBTITLES017: doufam
    EZEE
    EZEE --- ---
    SUBTITLES017: vzal jsem tu 6s, kaslu na to :) bazary jsou kolem 5k tak to si ty 3k priplatim za novou hracku, dik Sube ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jinak podpora pro 6s ze strany apple minimalne jeste 2-3 roku bude, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam