• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    RCROW
    RCROW --- ---
    Koupil jsem si tel. IPhnonexSMax a mám při uzavřené obrazovce na levé straně ikonu baterky,ale aˇž s s tou ikonou dělám cokoliv nic se neděje.Jak se to spouští, prosím?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAJT: Vim co myslis, ale nemohu to nyni najit. Ono to bylo vzdycky nejak dementne schovane no.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CAJT: počkej, ty myslíš Find my phone?
    To je něco jiného a někde jinde :)
    Nastavení / apple ID (to úplně nahoře s tvým jménem / icloud / Najít iPhone
    CAJT
    CAJT --- ---
    JYRKA: Bylo to super ochrana, alespoň stížení, práce zloděje, který hned jako první vypne GPS. A to šlo zamknout. “Povolit/Zakázat změny”
    Asi bylo odstraněno
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CAJT: to si nepamatuju, že tam kdy bylo :)
    CAJT
    CAJT --- ---
    JYRKA: Díky. Tam to vypnu zapnu. Ale hledám, kde tuto změnu podmíním zadáním pinu/hesla, jak to bývávalo.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CAJT: Nastevení / soukromí
    CAJT
    CAJT --- ---
    Zdravím. Prosím, nemůžu najít funkci v nastavení, která přes pin zamykala povolení/zakázání polohových služeb telefonu.
    To bylo odstraněno? Díky za případnou navigaci k tomu...
    WERT
    WERT --- ---
    KOC256: Jo furt a na vsem, asi nova featura jak to uzivatele chteli...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DOOSH: nepomohlo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOLAKAC: hele je to ruzny ale vetsinou kdyz skocim z apky do jine nebo kdyz jdu z apky do nastaveni jako dnes rano vypnuti br a trvalo cca 10 sec nez to slo vypnout
    DOOSH: nezkousel, zkusim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Stava se nekomu v posledni dobe, ze by se zasekavala default klavesnice pri psani?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    CHEWBACCA: a reset do továrního nastavení a obnovu z icloudu jsi zkusil?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je ted nejaka app ktera umi zobrazit aktualni vytizeni procesoru ve vztahu ke konkretnimu procesu?
    Občas se mi ted stava, ze se mobil rozpali do horka, ale nevim zda to ma vztah na konkkretni app...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    CHEWBACCA: v jakejch appkách ? Mám SE a 10s zásek nepozoruju. Baterka mi dost chcípá, už jsem na 85% kapacity :/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Zda se mi posledni dva mesice, ze nadesel konec SEcka. Cim dal tim delsi odezva a nekolikrat denne zaseky na nekolik vterin (cca 10 sec) coz uz je neunosny :-/
    MUXX
    MUXX --- ---
    Kdo stale nema apple pay tak v cervnu muze zkusit Revolut
    Revolut oficiálně potvrdil, že v Česku v červnu spustí podporu Apple Pay - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...lity/revolut-oficialne-potvrdil-ze-v-cesku-v-cervnu-spusti-podporu-apple-pay/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Hoj, dotaz co používáte na poznámky? Testuju testuju a každé má své pro a proti. Evernote fajn, ale na Xs to není dvakrát smooth... OneNote taky fajn ale... tak nějaký hint by nebyl? Na co? Jednoduché poznámky, ukládání dokumentů, code block...

Děkuji moc.
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Got it. Ono staci operovat jen s ucty Google vs Apple. Diky! Chytre to zarizeni.
    EZEE
    EZEE --- ---
    SH_PANDA: Mrknu, moc s iCloudem nepracuju, diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam