• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jakou máte prosím výchozí hodnotu tady? jsem si hrál a nějak jsem si to rozjebal...

KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN: +300 uz je prd do vetru. Ber to...
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    Ahoj, dotaz: koupil jsem z druhý ruky osmičku, a má prasklý to krycí sklíčko na zadním objektivu. známej co má opravnu mi říká: buď mám za 550 obyčejné sklíčko, nebo za 850 originální safír. Co doporučujete?

Díky za odpověď.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    FRANCIMOUR: Tak jsem to taky prozatím vzdal... a back on native
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    FRANCIMOUR: Nine.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ICARUS: Mě šlo hlavně o práci s přiílohama, send later, ...
    Ale asi taky ohlásím návrat
    BOXY
    BOXY --- ---
    FRANCIMOUR: ONDRA_99: Zkusil jsem všechno možný a nakonec jak jsem začal tak i finálně skončil taky u té nativní appky. Neumí toho pravda tolik, co některá konkurence, ale funguje a neměl jsem problém tam namapovat jakýkoliv mail.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    FRANCIMOUR: Gmail. Da se tam nastavit prijimani posty i z non-gmail/gsuite adres.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    ONDRA_99: Bohužel se, obávám že u něj zasejc taky skončím..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FRANCIMOUR: Nativni Mail. :D
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Hoj, jakou apku používáte na poštu? Na služební email mám Outlook a na soukromou Spark, ale ten je poslední dobu saaaaaakra pomalej :/ koukám po změně. Dík
    EFESH
    EFESH --- ---
    4PTO: Yop. Při přechodu z US Apple Store jsem o par věci přišel. Často nefungujou appky hodně lokálních produktu (bank, například)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SUBTITLES017: Ano, děkuji, tak to funguje.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    RCROW: zatlac a rozsviti se, zatlac znovu na zhasne
    4PTO
    4PTO --- ---
    Změní se neco u mých stávajících aplikaci,predplatnych atd když zněním zemi/appstore?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    RCROW: Jo ty myslis svitilna? :) Zkus na nej vic pritlacit. Displeje novejsich iphonu maji 3D touch, jakoby dvou urovnovy stisk
    RCROW
    RCROW --- ---
    MATESISKO: Teď jsem si aktualizoval softwear na 12.3, ale ta ikony ruční baterii é svítilny nadále nereaguje. Tak nevím proč to tam dali. R.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    RCROW: Mohl bys to zkusit vyfotit? Jo a mas nejnovejsi iOS 12.3? Zkus na nej aktualizovat
    RCROW
    RCROW --- ---
    Koupil jsem si tel. IPhnonexSMax a mám při uzavřené obrazovce na levé straně ikonu baterky,ale aˇž s s tou ikonou dělám cokoliv nic se neděje.Jak se to spouští, prosím?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAJT: Vim co myslis, ale nemohu to nyni najit. Ono to bylo vzdycky nejak dementne schovane no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam